Haberler

Bursa'da Sahte Para Operasyonu -Restoranlarda Yemek Yedikten Sonra Ücretini Sahte Avro ile Ödeyerek Piyasaya Sahte Para Sürdükleri İddia Edilen 2'si Kadın 4 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa'da, Restoranlarda Yemek Yedikten Sonra Ücretini Sahte Avroyla Ödeyerek Piyasaya Sahte Para Sürdükleri İddia Edilen 2'si Kadın 4 Kişi Gözaltına Alındı.

Bursa'da, restoranlarda yemek yedikten sonra ücretini sahte avroyla ödeyerek piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, hırsızlık, gasp, uyuşturucu madde satmak, sahtecilik ve fuhuş suçlarından sabıkalı olduğu bildirilen Gül Hasan Ç. (41) ile Neslihan K. (18) ve Didem K. (20) Emek Mahallesi'nde bir pide salonunda yemek yedi.

Yemeğin ardından iş yeri sahibine yemek bedeli olarak 200 avro veren ve üzerini YTL olarak alan bu kişiler, salondan ayrıldılar.

İş yeri sahibinin kendisine verilen 200 avronun sahte olduğunu anlayarak durumu polise bildirmesinin ardından, bu kişiler gözaltına alındı.

Zanlıların otomobillerinde yapılan aramada, bir adet sahte 500 avro ele geçirilirken, olayla ilgisi olduğu öne sürülen Gül Hasan Ç'nin yeğeni Alişan Ç. de yakalandı.

Zanlıların, sorgulamalarında, ellerindeki sahte paraları, kent merkezindeki çeşitli restoranlarda yemek yiyerek piyasaya sürdükleri belirlendi.

4 zanlı, sorgulamalarının ardından ''Suç işlemek için örgüt kurmak, sahte para bulundurmak, piyasaya sahte para sürmek'' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title