Haberler

Bursa'da "Sahte Düşler 2" Operasyonu

Bursa'da Polis Tarafından Düzenlenen "Sahte Düşler 2" İsimli Kokain Operasyonunda, Aralarında Van Eski Milletvekili Mustafa Bayram'ın Yeğeni Enver Bayram'ın da Bulunduğu 9 Kişi Daha Gözaltına Alınırken, 22 Gram Kokoin Ele Geçirildi.

Bursa'da polis tarafından düzenlenen "Sahte Düşler 2" isimli kokain operasyonunda, aralarında Van eski Milletvekili Mustafa Bayram'ın yeğeni Enver Bayram'ın da bulunduğu 9 kişi daha gözaltına alınırken, 22 gram kokoin ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği tarafından Armutlu Meydanı'nda düzenlenen operasyonda, İstanbul'dan getirilen kokaini Bursa'daki müzikhollerde çalışan bayanlara ve müşterilere sattıkları iddia edilen M. Ali Z. (25), Enver B. (27) ve Yılmaz B. (26), ticari takside yakalandı. Şahısların yapılan sorgusunun ardından soruşturmayı genişleten polis ekipleri, uyuşturucunun satışında onlara yardımcı oldukları tespit edilen ses sanatçıları Fatma A. (22), Arzu G. (28), Özge Ç. (23), menajer Özcan Ö. (26), Akgün B. (27) ve M. Cesur A.'yı (27) da gözaltına aldı.

M. Ali Z. ve Enver B.'nin üzerinde yapılan aramada 22 gram kokoin ele geçirilirken, zanlılar "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kokain ticareti yapmak" suçundan adliye sevk edildi. Daha önce düzenlenen "Sahte Düşler" kodlu operasyonda 2'si bayan 9 kişi, 40 bin YTL değerindeki 94 gram kokainle alem yaparken yakalanmıştı.

Ana vatanı Kolombiya olan kokoinin gramının 400 YTL'den alıcı bulduğu ifade edildi.

(AOA-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title