Haberler

Bursa'da "Önlüklü Şarkıcı" Tartışması

Bursa'da 'Pasha' Lakaplı Paşa Haktan'ın Bir İlköğretim Okulunun Mezuniyet Gecesinde Önlükle Sahneye Çıkıp Şarkı Söylemesi Tartışmalara Yol Açtı. Okulun Aile Birliği Başkanı, Ortada Bir Rezalet Olmadığını Belirterek, Olayla İlgili Haberlerin Kasıtlı Yapıldığını Öne Sürdü.

Bursa'da 'Pasha' lakaplı Paşa Haktan'ın bir ilköğretim okulunun mezuniyet gecesinde önlükle sahneye çıkıp şarkı söylemesi tartışmalara yol açtı. Okulun Aile Birliği Başkanı, ortada bir rezalet olmadığını belirterek, olayla ilgili haberlerin kasıtlı yapıldığını öne sürdü.

11 Haziran gecesi Setbaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin mezuniyet gecesinde sahne alan aynı okulun mezunu Paşa Haktan, ilk şarkısını öğrenci kıyafetiyle sahnede söyledi. Konsere daha sonra normal sahne kostümüyle devam eden Paşa Haktan, davet üzerine okula gittiğini ve şarkı söylediğini ifade etti. Okul Aile Birliği Başkanı Nilüfer Duran ise, medyada yer alan haberlerin kasıtlı ve çok yanlış olduğunu savunarak, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda bir gece yaptık. Resmi program oldu. Eski

mezunlardan sanatçı arkadaşımız süpriz olarak kendiliğinden katılarak meşhur şarkıları söyledi. Çocuklarımız eğlendi. Rezalet olarak tabir edilecek herhangi bir olay yaşanmadı. Çocuklarımızı sonuna kadar yanlız bırakmadık. O sanatçının kişisel tercihleri kendisini ilgilendirir. Böyle bir olayı çirkin mecralara çekmek çok yanlış. Rezalet boyutuna taşınacak herhangi bir olay yaşanmadı" dedi.

Öte yandan, Paşa Haktan'ın telefonla kendisine ulaşan gazetecilere, haberlerin kasıtlı olduğunu söylediği, cinsel tercihinin haberde yazıldığı şekilde olmadığını bildirdiği öğrenildi.

(UU-İHS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title