Haberler

Bursa'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı

BURSA, (DHA) BURSA Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) tarafından düzenlenen 'Nihat Hatipoğlu’yla Kutlu Doğum Sohbeti' büyük ilgi gördü.

BURSA, (DHA)

BURSA Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) tarafından düzenlenen 'Nihat Hatipoğlu’yla Kutlu Doğum Sohbeti' büyük ilgi gördü. Söyleşiyi ilgiyle izleyenler Hatipoğlu ile tokalaşmak ve fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

BUSMEK'in 'Kutlu Doğum Haftası 'etkinlikleri kapsamında düzenlendiği sohbet programının konuğu İlahiyatçı Doç.Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Hatipoğlu'nu dinlemek için Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bulunan 80 kişilik salonu dolduranlar toplantıyı ayakta izledi. Doç.Dr. Hatipoğlu, en önemli hedefinin bu ülkenin bütün evlerinde Hz. Muhammed adını hatırlatmak olduğunu söyledi. Son zamanlarda insanların manyetik alan etkisi içinde Resulullah'a doğru yürüdüğünü vurgulayan Doç.Dr. Hatipoğlu, "Barajın sularının taştığı gibi Müslüman Türk milleti peygamberine doğru yürüyor. Müslüman Türk milleti sevmeyi öğrendi. Allah ve peygambere bağlılık hep vardı ama sevme fiilini pek beceremiyorduk. Müslüman Türk milleti Allah ve Resulunu sevmeye başladı. Bu nedenle gittiğim her yerde salonlar insanları almaya yetmiyor" dedi.

Konuşmasında Hz. Muhammed'in hayatı hakkında bilgi veren Doç.Dr. Hatipoğlu'na gece sonunda, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Enver Karakoç ve BUSMEK Genel Koordinatörü Muhammet Soysal, günün anısına plaket ve çini tabak hediye etti. Salonu dolduranlar, gece sonunda Hatipoğlu ile tokalaşmak ve fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title