Haberler

Bursa'da mobilya imalathanesinde işlenen cinayetin şüphelisi yeniden hakim karşısında

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2018 yılının kasım ayında bir kişiyi mobilya atölyesinde öldürdüğü, babasını da evinde yaraladığı iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2018 yılının kasım ayında bir kişiyi mobilya atölyesinde öldürdüğü, babasını da evinde yaraladığı iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde duruşmaya, tutuklu sanık Kahraman Alemdar ile tarafların avukatları katıldı.

Sanık, "Yavuz'un, 'Babam sana zarar verecek' demesi üzerine konuşmak için Yusuf Candar'ın evine gittim. Orada tartışma ve kavga çıktı. Ben de silahla ateş edip ayrıldım. Sonrasında Yavuz Candar'ın dükkanına gittim. Bu konuyu görüşürken tartıştık, ardından da kavga olunca elimdeki silah patladı. Ben öldürmek istemedim." diyerek kendini savundu.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İnegöl'de 15 Kasım 2018'de, Yusuf Candar ile evine gelen Kahraman Alemdar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Candar'ı silahla yaralayan Alemdar olay yerinden uzaklaşmıştı. Alemdar, daha sonra Candar'ın oğlu Yavuz Candar'ın, Yeniceköy Mahallesi'ndeki Ağaç İşleri Sanayi 8. Sokak'ta bulunan mobilya imalathanesine gitmişti. Alemdar'ın silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Yavuz Candar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Olay sonrası Alemdar, polis tarafından gözaltına alınmış ve sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştı. Alemdar, gözaltındayken sağlık kontrolü sonrası hastaneden götürülürken bir gazetecinin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevkten." yanıtını vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title