Haberler

Bursa'da Minareden, Pompalı Tüfekle Ateş Açıp Tehdit Savuran Şüpheli Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Bursa'da minareye çıkıp pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan şüpheli 4 saat sonunda özel harekat desteğiyle eyleminden vazgeçmişti. Şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa'da dün elinde pompalı tüfekle çıktığı caminin minaresinde "Buradan cesedim çıkar" diyerek dört saat boyunca rastgele ateş edip tehditler yağdıran şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MİNAREYE ÇIKIP POMPALIYLA RASTGELE ATEŞ ETTİ

Olay Merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde bulunan Kuba Camisi'nin minaresine dün akşam saatlerinde çıkan Murat T. ruhsatsız pompalı tüfek ile çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

Bursa'da Minareden, Pompalı Tüfekle Ateş Açıp Tehdit Savuran Şüpheli Serbest Bırakıldı

İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEYİNCE ÖZEL HAREKAT DESTEK İÇİN GELDİ

Borcu olan ve taahhüdü ihlal iddiasıyla hakkında mahkeme tarafından 5 ay hapis cezası verildiği öğrenilen Murat T., intihar edeceğini söyledi.

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ve özel harekat ekibinin de destek verdiği operasyon için olay yerine müzakereci polisler gelmişti.

Bursa'da Minareden, Pompalı Tüfekle Ateş Açıp Tehdit Savuran Şüpheli Serbest Bırakıldı

4 SAAT SÜREN İKNA ÇABALARINDAN SONRA İNDİ

4 saat süren ikna gayretleri sonunda Murat T. minareden indirildi. Olay yerine gelen ambulansta sakinleştirici iğne yapılan Murat T. hakkında, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce, 'genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmek', 'ruhsatsız silah bulundurmak' ve 'intihara teşebbüs etmek' suçlarından işlem yapıldı.

Bursa'da Minareden, Pompalı Tüfekle Ateş Açıp Tehdit Savuran Şüpheli Serbest Bırakıldı

SERBEST BIRAKILDI

Borcu nedeniyle verilen hapis cezasına itiraz edeceğini söyleyen Murat T. daha sonra Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşevler 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

CANAN:

o adamın tekrar silah alıp terör estirmeyeceği ne malum . . içeride yatmalıydı bi süre ki aklı başına gelsin

4
0
yanıtYanıtla
iyi adam:

arkadaşlar herkes mahallesinde kamuya ait ne varsa üstüne SATILIK yazsın. bir agaç olur, okul, polis aracı olabilir, karakol, park, saglık ocagı ne varsa satalım siz satmazsanız onlar satıyor bari yardımcı olalım. itiraz eden olursa ÖZELLEŞTİRME yapıyoruz deyiverin.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Saka gibi ülke tiyatro gibi mahkeme birinin ölmesimi lazimdi hapse girmesi icin.

2
0
yanıtYanıtla
Türkiye:

Birinin ölmesimi gerekiyordu yazıklar olsun yeni büyük türkiye işte

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet T:

Adalete bak adam rastgele ates ediyor sonra tutuksuz yargilanmak uzere serbest. Isin komik tarafindan biride ''intihara tesebbusten''suclaniyor. Ya birakin kendini olduruyorsa oldursun masum insanlari oldurmesinde.

0
0
yanıtYanıtla
YALAN MI KARDEŞİM?:

MEMLEKETTE ADALET OLMADIĞINI HERKES BİLİYOR AMA ADALET İÇİN YÜRÜMEK BİR SÜNEPEYE DÜŞTÜĞÜ İÇİN DEĞİŞEN YOK. MUZ CUMHURİYETİ Mİ LAN BURA? YAŞASIN ADALET :)

0
0
yanıtYanıtla
..:

ölse bile ne cezası alıcaktı pardon memleketi görmuyomusunuz. . ? iyice çivisi cıktı

0
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Ne yapacaklardı tabi bırakacak adam ne suç işledi caminin mukkaddesatına leke sürdü şehrin göbeğinde sağa sola ateş etti polisleri 5 saat oyaladı biz bukadarcık suçlardan içeri adam atacak ülkemeyiz şanımıza yakışmaz söyle bi kaç kişi öldürsün ozaman düşünürüz.

0
0
yanıtYanıtla
Delikanlı:

Ulan ben olsam o minareye o herifi kılıf diye monte ederdim Ne lan ülkednin yarısı zaten delirmiş yarısı da delirmek üzere şaka ile adam öldüren bir milletiz öyle silahı eline alıp efelenmeyeceksin delikanlı adam demirsiz gezen adamdır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title