Haberler

Bursa'da Megastar Tarkan Coşkusu

Bursa'da Fanta Gençlik Festivali kapsamında konser veren megastar Tarkan ve Emre Aydın, yaklaşık 100 bin hayranını coşturdu.

Bursa'da Fanta Gençlik Festivali kapsamında konser veren megastar Tarkan ve Emre Aydın, yaklaşık 100 bin hayranını coşturdu.

Fanta'nın düzenlediği Gençlik Festivali, Tarkan ve Emre Aydın'ı Bursalılarla buluşturdu. Merinos Park'ta düzenlenen konsere Bursalılar ve çevre illerden çok sayıda vatandaş akın etti. Konserden saatler öncesinden alana akın eden sanatçıların hayranları, meydanın çevresindeki yollarda trafik sıkışıklığına neden oldu. Bilet bulamayan sanat severler ise, konseri meydanın etrafındaki parkta aileleri ile takip etti. Karaborsa bilet satmaya çalışanlara, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri göz açtırmadı. Sahneye büyük bir coşku ile çıkan Emre Aydın, seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarını mest etti. Genç şarkıcı konserin sonunda ise, eline aldığı kamerayla hayranlarını görüntülemesi dikkat çekti.

Emre Aydın'ın ardından sahnede asansör düzeneği ile çıkan megastar, konser alanını dolduran hayranlarının coşkusu ile karşılaştı. Ellerini bir an olsun indirmeyen hayranlar, megastara konser boyunca bütün parçalara eşlik etti. Cep telefonlarının ışıklarıyla konsere farklı renk katan hayranları, megastarın şarkılarıyla coştu. Ünlü sanatçı, şarkılarının yanısıra kıvrak danslarıyla konser alanındakileri kendine hayran bıraktı. Yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı festivalde Bursalılar unutamayacakları bir gece yaşadı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Emre Aydın Merinos Tarkan Fanta Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title