Haberler

Bursa'da Kültür-sanat... - 45. Uluslararası Bursa Festivali Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfının (BKSTV) koordinasyonunda düzenlediği ''45. Uluslararası Bursa Festivali'' çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfının (BKSTV) koordinasyonunda düzenlediği ''45. Uluslararası Bursa Festivali'' çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Müzik dünyasına 1997 yılında ''Yolun açık ola'' isimli albümüyle merhaba diyen Zeynep Dizdar, ''İlle de sen'' adlı yeni albümünden şarkıları da seslendireceği Mudanya Kordon boyunda Bursalı müzikseverlerle buluşacak.

Gençlik gruplarından ''Gece Yolcuları'', 25 Haziran Pazar günü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda Bursalı hayranlarıyla buluşacak.

''Klarnetin dünya markası'' Hüsnü Şenlendirici ile şarkıcı Sertap Erener, ilk kez farklı bir sahne performansıyla festival akşamlarına renk katacak. Klarnete hem hüzünlü hem de eğlenceli bir kimlik kazandıran, sadece geleneksel Türk müziği değil batı müziği enstrümanlarını da kullanarak farklı beğenilere sahip dinleyicilere seslenen Şenlendirici ile Sertap Erener, ilk kez aynı sahneyi paylaşacak. İkili, 26 Haziranda Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle bir araya gelecek.

''Daddy Cool'', ''Rivers of Babylon'' parçalarıyla bilinen grup, ''Boney M Liz Mitchell'' festivalin özel konukları arasında yer alıyor. ''The Greatest Hits of Boney M'' ve ''Boney M 2000'' albümleriyle yakaladıkları başarının ardından oldukça geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan grup, 27 Haziran Salı günü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda Bursalılara yüksek tempolu ve eğlenceli bir gece yaşatacak.

Şarkıcı Erkan Oğur, Hollandalı caz ustası Eric Vloeimans ile 28 Haziran Çarşamba günü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda aynı sahneyi paylaşacak.

Festival kapsamındaki etkinlikler, saat 21.30'da başlayacak.

Bursalılar, bir ay sürecek etkinliklerde, Kutsi, Muazzez Ersoy, Davut Güloğlu ve Alişan gibi çok sayıda şarkıcıya izleme imkanı bulabilecek.

-SERGİ-

KENT MÜZESİ: Bursa Devlet Tiyatrosu (BDT) ve Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi işbirliğiyle hazırlanan ''Bursa'da Tiyatro Tarihi'' konulu sergi, ekim ayına kadar ziyarete açık kalacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title