Haberler

Bursa'da Kibariye Rüzgarı Esti

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Çalgıcı Mektebi kapsamında konser veren sanatçı Kibariye, dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Çalgıcı Mektebi açılışı kapsamında konser veren sanatçı Kibariye, dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Kamberler Parkı'nda organize ettiği konserde sahne alan Kibariye, dinleyenlerine coşku dolu anlar yaşattı. Kibariye, sahneye çıktığı andan itibaren hayranlarıyla bütünleşen şarkıları ve danslarıyla geceye damgasını vurdu. Şarkılarını koro eşliğinde seslendiren Kibariye "Sizler Harikasınız" diyerek hayranlarına teşekkür etti. Şarkı arasında Roman açılımına değinen ve çok mutlu olduğunu söyleyen Kibariye, "Her zaman Allah'ın kulları birdir. Hiç kimse kimseden üstün değildir. Hepimiz kardeşiz. Yaşasın Türkiye, yaşasın Romanlar" dedi.

Sanat yaşamının en güzel anlarından birini yaşayan Kibariye'yi, konser boyunca eşi Ali de sahnenin merdivenlerinden izledi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Kibariye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title