Haberler

Bursa'da Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde başka bir otomobil tarafından sıkıştırıldığı iddia edilen otomobil yoldan çıkıp takla attı. Olayda 3 yaşındaki Ahmet Mert Alkan hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı.

Olay Orhangazi -Yalova karayolu Süpürgelik Mevkiinde saat. 17.00'de meydana geldi. Sakarya'nın Karasu ilçesinden Bursa'ya ablası eniştesi iki yeğeni ve kendi iki oğlunu getirmek getirmek için 54 PH 481 plakalı otomibilye yola çıkan Aytekin Alkan (38) Orhangazi girişinde iddiaya göre yeşil renkli bir jeep tarafından seyir halindeyken sıkıştırıldı. Alkan'ın kullandığı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonrasında yoldan çıkarak takla attı.

KAZA YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza sonrasında araçta bulunan 7 kişiden bazıları yola fırlarken bazıları ise araç içinde sıkıştı. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılan yaralılar için ise Orhangazi, Gemlik ve Yalova'dan ambulans çağrıldı. Yaralılardan sürücü Aytekin Alkan'ın 3 yaşındaki oğlu Ahmet Mert Alkan'ın durumunun ağır olması nedeniyle Orhangazi'den gelen ambulansa konuldu. Daha sonra diğer yaralılar Asım Yaylaoğlu (45) ile birlikte oğlu Yunus Emre Yaylaoğlu (3), Volkan Yaylaoğlu (20) ve sürücü Aytekin Alkan'ın diğer oğlu Aygün Alkan (15) aynı ambulansa konularak Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yalova ve Gemlik'ten çağrılan ambulansların kaza yerine yoğun trafik nedeniyle gecikmesi sonrasında Orhangazi 112 Acil Servis Ambulansı yaralıları hastaneye bıraktıktan sonra tekrar olay yerine geldi. Bu sırada durumu ağır olan ve sürücü Aytekin Alkan'ın ablası olduğu belirlenen Arzu Yaylaoğlu'nu alan ambulans Yalova Ambulansının gelmesi ile yaralıyı bu ambulansa koyarak Yalova'ya sevkedilmesini sağladı. Sürücü Aytekin Alkan ile birlikte Yalova Yaşar Okuyan Devlet Hastanesine sevkedilen yaralı Arzu Yaylaoğlu burada yoğun bakıma alındı.

MİNİK MERT KURTARILAMADI

Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan 3 yaşındaki Ahmet Mert Alkan ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesine sevkedilmek üzere ambulansa kondu. Orhangazi'ye çağrılan Ambulans Helikopterle Bursa'ya sevkedilmek istenen minik Ahmet Mert ambulansta yeniden fenalaşınca tekrar Orhangazi Devlet hastanesine kaldırıldı. Ambulans içinde hava helikopteri doktorları ve Orhangazi Devlet Hastanesi doktorları tarafından uzun süre yeniden hayata döndürülmek için çaba harcanan minik Mert hayatını kaybetti. Hastanede oğlunun öldüğü haberini alan baba Aytekin Alkan sinir krizleri geçirirken, kazaya neden olduğu ileri sürülen yeşil renkli jipin bulunması için polis çalışma başlattı. Hayatını kaybeden Ahmet Mert Alkan ise Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bursa- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title