Haberler

Bursa'da Kalite Günleri Sona Erdi

Türk Standartları Enstitüsü (Tse) Tarafından Düzenlenen 'Kalite Şehrinde Kalite Günleri 3' Adlı Eğitim Organizasyonu, Sona Erdi. Gıda Güvenliği, Çevre Denetim Sistemi, İş Sağlığı ve Kalibrasyon Başta Olmak Üzere Toplam 21 Ayrı Konunun İşlendiği Organizasyonda 650 Kişiye Eğitim Verildi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından düzenlenen 'Kalite Şehrinde Kalite Günleri 3' adlı eğitim organizasyonu, sona erdi. Gıda güvenliği, çevre denetim sistemi, iş sağlığı ve kalibrasyon başta olmak üzere toplam 21 ayrı konunun işlendiği organizasyonda 650 kişiye eğitim verildi.

Kervansaray Termal Otel'de düzenlenen ve 5 gün süren 'Kalite Şehrinde Kalite Günleri 3' adlı eğitim organizasyonunun kapanış toplantısında konuşan TSE Kalibrasyon Başkanı Tuncay Çimen, toplumda kalite bilincinin oluşması için faaliyetler düzenlediklerini anlattı. Ticari kaygılar ön plana çıktıkça kaliteden uzaklaşıldığını belirten Çimen, kaygılardan uzak olan TSE'nin liderliğini sürdüreceğini söyledi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi İlhan Parseker ise, enformasyon ve teknoloji alanındaki gelişmelerin toplumları kıyasıya yarıştırdığını dile getirerek, "Ne kadar kaliteli ürün üretirsek, rekabet gücümüz o kadar artar. Bursa, üretim ve ihracat konusunda başarılara imza atmış bir kenttir. Kentimiz hep üretimle iç içe olmuş, ürettiklerini de ihraç etmeyi başarmıştır" dedi.

Vali Şahabettin Harput da küreselleşen dünyada, 'Ben ne yaparsam olur' anlayışının bittiğini vurgulayarak, "Kalite var ise devamlılık da vardır. Rekabet edebilmek için kaliteyi yakalamak zorundayız. TSE, bu noktada yaptığı rehberlik çalışmalarıyla vatandaşın beklentilerinin yerine getirilmesini sağlıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından TSE ve Bursa Platformu tarafından Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, kaliteli çalışmalarından dolayı plaket verildi. Daha sonra ise eğitimlere katılan bin kişi ve seminer verenlere teşekkür belgesi verildi.

(OMR-OMR) 09.05.2008 19:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title