Haberler

Bursa'da İki Hırsızın Köpeği Çalması Kameralarda -Hd

Bursa'da iki hırsızın köpeği çalması kameralardaBursa'da iki hırsız bir evin bahçesindeki köpeği önce sevdi, sonra çaldı.

Bursa'da iki hırsızın köpeği çalması kameralarda

Bursa'da iki hırsız bir evin bahçesindeki köpeği önce sevdi, sonra çaldı. O anlar saniyesi saniyesine güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Ev sahibi Ebru Ö. sabah kalktığında bahçesinde beslediği, 'Çin Aslanı' cinsi olarak bilinen köpeğini göremeyince paniğe kapıldı. İlk olarak yakın çevrede arama yapan Ebru Ö. köpeğini bulamayınca evin dört bir köşesini gören güvenlik kameraları kayıtlarını inceledi.

BİRİ GÖZETLEDİ DİĞERİ ÇALDI

Kameraya yansıyan görüntülerde, iki şüpheliden birinin çevreyi dolaşıp gözetlediğini, bu sırada diğer şüphelinin de evin bahçesine girip kulübede bulunan köpeğini önce sevip sonrasında alıp kaçtığını fark eden Ebru Ö. hemen polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler, görüntüleri kameralara net şekilde yansıyan iki şüphelinin yakalanması için arama çalışmaları başlattı. Köpeğin sahibi Ebru Ö. sosyal medya hesaplarından köpeğinin fotoğrafını paylaşarak, Nilüfer Çamlıca Mahallesi'nde yaşadığını, bal rengi, chow chow cinsi köpeğinin adının Herkül olduğunu yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çamlıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title