Haberler

Bursa'da Hırsızlık Operasyonları

Bursa'da düzenlenen 2 ayrı hırsızlık operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

Bursa'da düzenlenen 2 ayrı hırsızlık operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 6-11 Eylül tarihleri arasında Osmangazi ve Yıldırım ilçesindeki 3 otomobilde hırsızlık olayı meydana geldi.

Araçların sahiplerinin şikayeti üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çevredeki iş yerlerine ait çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüphelilerin E.Ç. (21), S.S. (20) ve G.G. (22) olduğunu tespit etti.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa operasyon düzenleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıları gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Öte yandan, Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde çalınan bir kamyonetle ilgili de çalışma yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aracın Yalova ilinde olduğunu belirledi.

Ekipler, Z.T. (20) ve S.D'yi (23) burada gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Osmangazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title