Haberler

Bursa'da "Haydi Çocuklar Camiye" projesinde ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme:

Okulların yarıyıl tatilinde yurt genelinde düzenlenen "Haydi Çocuklar Camiye" projesinin Bursa'daki ödül töreni gerçekleştirildi.

Okulların yarıyıl tatilinde yurt genelinde düzenlenen "Haydi Çocuklar Camiye" projesinin Bursa'daki ödül töreni gerçekleştirildi.

İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünden (İRFAN GENÇLİK) yapılan açıklamaya göre, Server Gençlik Kulübü tarafından organize edilen, Bursa ilinde de İRFAN GENÇLİK iş birliğiyle organize edilen yarışmanın ödül töreni Yıldırım Bayezid Külliye Camii'nde yapıldı.

Ödül dağıtım programına, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ferhat Murat, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Erol Bodur, Yıldırım İlçe Müftüsü Halil Demir Yıldırım, İRFAN GENÇLİK, Bursa İlim Kültür Ahlak ve Çevre Derneği (BİKAÇED) ile Bursa Rabia Hatun Hanımlar Dostluk ve Çevre Derneği (BURHAD) üyeleri katıldı.

Dereceye giren öğrencilere hediye çekleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Türkiye geneli yaklaşık 170 bin, Bursa geneli 5 bin çocuğun katıldığı projede, Bursa ilinde 202 çocuğa çekilişle hediyeleri verildi.

Ayrıca, programa katılanlara helva ve lokma ikramında bulunuldu.

İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Sadık Kurşun, "Haydi Çocuklar Camiye" projesini 2018 yılından beri düzenlediklerini, amaçlarının çocukların yarıyıl tatilini faydalı aktiviteler ile değerlendirmelerini sağlamak olduğunu bildirdi.

Kurşun, bu proje sayesinde çocukların namaz kılmayı bir yarış halinde, eğlenerek yaptıklarını ve namaz kılmaya erken yaşlarda alıştıklarını belirtti.

Ailelerin de bundan çok memnun olduklarını kaydeden Kurşun, yarışmanın bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini ifade etti.

"Ufka Yolculuk-10 'Sağlıklı Düşünme' Bilgi ve Kültür Yarışması" da düzenleyeceklerini aktaran Kurşun, derneğin diğer faaliyetleri hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Yıldırım Bayezid Yıldırım gençlik Bursa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title