Haberler

Bursa'da Hatalı Sollama Faciası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesinde, Hatalı Sollama Yapan Sürücünün Kullandığı Otomobil, Karşı Şeritten Gelen Bir Başka Otomobille Çarpışıp Şarampole Yuvarlandı. Kazada Her İki Otomobil İçerisinde Sıkışan Yaralılar, İtfaiye ve 112 Ekipleri Tarafından Kurtarıldı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, hatalı sollama yapan sürücünün kullandığı otomobil, karşı şeritten gelen bir başka otomobille çarpışıp şarampole yuvarlandı. Kazada her iki otomobil içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ve 112 ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Bursa-İzmir Yolu Kosova Rampası'nda meydana geldi. 41 AZ 316 plakalı özel otomobiliyle İzmir istikametinden Bursa istikametine seyreden Ali Gençoğlu (36), tek şeritli yolda hatalı sollama yapınca karşı şeritten gelen Tuncay Esner (35) idaresindeki 10 FR 248 plakalı özel otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan her 2 otomobil de yol kenarındaki şarampolden aşağıya yuvarlandı. Kazada Balıkesir'den Yalova'daki yakınlarının yanına gittiği öğrenilen 10 FR 248

plakalı otomobilin sürücüsü Tuncay Esner olay yerinde hayatını kaybederken, araç içerisinde sıkışan eşi Mümine Esner (31), 12 yaşındaki oğlu Burak Esner, 5 yaşındaki kızı Betül Esner ve kayınvalidesi Saniye Bursa (62) araç içerisinde sıkıştı. 41 AZ 316 plakalı otomobil içeresinde sıkışan Ali Gençoğlu ile eşi Türkan Gençoğlu (35) ve 10 aylık kızları Sibel Gençoğlu, burunları bile kanamadan vatandaşlar tarafından dışarıya çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Mustafakemalpaşa Belediyesi itfaiye ekipleri,

10 FR 248 plakalı araç içerisinde sıkışarak ağır yaralanan Burak Esner ile Saniye Bursa'yı otomobili keserek dışarıya çıkardı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Bursa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Jandarma ve Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Tuncay Esner'in cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Jandarma olayla alakalı soruşturma başlattı.

(AHÖ-UU-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title