Haberler

Bursa'da Fetö Şüphelisi Akademisyenler Adliyeye Çıkartıldı

Bursa'da FETÖ şüphelisi akademisyenler adliyeye çıkartıldı (2) (Görüntülü Haber)12 KİŞİ TUTUKLANDIFethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında kapsamında gözaltına alınan ve sabah saatlerinde Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Uludağ Üniversitesi'nde görev yapan akademisyenlerden 9'u ayrıca sosyal medya hesaplarında Terör örgütü propagandası yapan 2 kişi ile birlikte bir dönem Bursa Tearörle Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan birinci sınıf Emniyet Müdürü Cemal Kuloğlu tutuklandı.

Bursa'da FETÖ şüphelisi akademisyenler adliyeye çıkartıldı (2) (Görüntülü Haber)

12 KİŞİ TUTUKLANDI

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında kapsamında gözaltına alınan ve sabah saatlerinde Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Uludağ Üniversitesi'nde görev yapan akademisyenlerden 9'u ayrıca sosyal medya hesaplarında Terör örgütü propagandası yapan 2 kişi ile birlikte bir dönem Bursa Tearörle Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan birinci sınıf Emniyet Müdürü Cemal Kuloğlu tutuklandı. Şüphelilerden 3 kişi ise Adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLÜ

----------

Haber: Bursa, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title