Haberler

Bursa'da Esnaflara İş Sağlığı Eğitimi

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışma Komisyonu tarafından Boya ve Dekorasyoncular Esnaf Odası üyelerine bilgilendirme yapıldı.

Bursa Kent Konseyi (BKK) İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışma Komisyonu tarafından Boya ve Dekorasyoncular Esnaf Odası üyelerine bilgilendirme yapıldı.

Bursa Kent Konseyi İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışma Komisyonu Temsilcisi Hülya Erdoğan, 6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Yasası hakkında katılımcıları bilgilendirdiklerini söyledi. Erdoğan, yasa kapsamında işveren ve çalışanların sorumlulukları, yükümlülükleri, işverenlerin iş yerlerinde risk değerlendirmelerini anlattı. Bu konuda çalışmalara devam edeceklerini belirten Erdoğan, "Evlerimizi nasıl ki çocuklarımız için güvenli bir ortam haline getiriyorsak, artık işyerlerimizi de evlerimiz gibi görüp çalışanlarımıza güvenli bir iş ortamı oluşturmamız gerekmektedir" dedi.

Boya ve Dekorasyoncular Esnaf Odası Başkanı Ferhat Daysalı ise iş sağlığı ve güvenliği konusunda alınacak tedbirlerle çalışanların iş kazası geçirmeleri ve meslek hastalıklarına yakalanma ihtimallerinin düşürülmesini arzuladıklarını kaydetti.

Muhabir: Ali Kahrıman / Burak Akay

Yayıncı: Harun Kaymaz - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title