Haberler

Bursa'da 'Ermenilerin Yaptığı Türk Soykırımı Sergisi'

A'da 'Ermenilerin Yaptığı Türk Soykırımı Sergisi'

A'DA ''ERMENİLERİN YAPTIĞI TÜRK SOYKIRIMI SERGİSİ''

- GAZETECİ ALİ EŞREF UZUNDERE'NİN ÇEKTİĞİ, IĞDIR VE ÇEVRESİNDEKİ YERLEŞİM BİRİMLERİNDE ORTAYA ÇIKARILAN, TÜRKLER'E AİT TOPLU MEZARLARIN FOTOĞRAFLARININ YER ALDIĞI SERGİ AÇILDI

(FOTOĞRAFLI)

BURSA (İHA) - Gazeteci Ali Eşref Uzundere'nin çektiği, Iğdır ve çevresindeki yerleşim birimlerinde ortaya çıkarılan, Türkler'e ait toplu mezarların fotoğraflarının yer aldığı ''Ermenilerin Yaptığı Türk Soykırımı'' konulu sergi Bursa'da açıldı.

Yıldırım Sanayici ve İşadamları Derneği'nce (YISİAD), Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, YISİAD Başkanı Kurban Yolcu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninin ardından Ertürk ve Keskin'e, sergide bulunan fotoğraflar ve belgelerle ilgili bilgi veren Uzundere, sergide yer alan fotoğrafların, Ermeni lobisi tarafından tekrar tekrar gündeme getirilen soykırım iddialarına çok iyi bir cevap olduğunu söyledi. Iğdır ve çevresindeki Türkler'e ait toplu mezarların kazıları sırasında çekilen, ayrıca Azerbaycan Hocalı katliamını anlatan 77 fotoğrafın bulunduğu sergi, 19 ocak tarihine kadar açık kalacak.

(MŞ-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title