Haberler

Bursa'da Eğitim Vadisi'nin Yolu Açıldı

Bursa'nın merkez Osmangazi Belediyesinin, 20 Eylül tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan ''Eğitim Vadisi''ne ulaşımı kolaylaştırmak ve bölge ulaşımını rahatlatmak amacıyla yaptırdığı yol, törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Gökdere kıyısı boyunca uzanan yol inşaatının, bir hafta gibi kısa sürede tamamlandığını söyledi.

Yol yapımı için yaklaşık 4 bin 868 ton temel malzemesi ile 4 bin 113 ton asfalt kullanıldığını ifade eden Altepe, yaklaşık 800 bin YTL'ye mal olan yolun. Hem kentin en önemli eğitim yatırımlarından biri olan Eğitim Vadisi'ne ulaşımı kolaylaştırdığını hem de bölgeye yakışan alternatif bir yol haline geldiğini kaydetti.

Çalışmalar sırasında birçok zorlukla karşılaştıklarını belirten Altepe, ''Bu zorlukların başında hiç kuşkusuz kamulaştırmalar geliyor. Kamulaştırma yapmadan yol açmak mümkün değil. Bu da ister istemez çalışmanın maliyetini artırıyor'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title