Haberler

Bursa'da Çocuk Olimpiyatları

Bursa'da, Yıldırım Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ortalaşa Düzenlediği 4. Çocuk Olimpiyatları Başladı.

Bursa'da, Yıldırım Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortalaşa düzenlediği 4. Çocuk Olimpiyatları başladı.

Yıldırım Belediyesi'nin sosyal projeleri kapsamında yer alan 4. Çocuk Olimpiyatları başladı. Olimpiyatlar için Yıldırım Spor Kompleksi'nde düzenlenen açılış törenine AK Parti Bursa milletvekilleri Mehmet Emin Tutan, Sedat Kızılcıklı, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel ve çok sayıda davetli katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, açılışta yaptığı konuşmada 4. Çocuk Olimpiyatları'nın bu sene uluslar arası boyut taşındığını vurguladı. Yıldırım Belediyesi olarak sadece fen ve imar işleri ile ilgili proje üretmediklerini söyleyen Keskin, sosyal projelerde de ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi. Geleceğin teminatı olan çocukların sosyal, kültürel ve sanatsal yönden gelişmesi için çok sayıda çalışma yaptıklarını hatırlatan Keskin, Çocuk Olimpiyatları'nın da bu kapsamda olduğunu anlattı. Ürettikleri projelerle Yıldırım'ın çehresini değiştirdiklerini kaydeden Keskin, "Biz sportif, sosyal ve sanatsal her türlü etkinliğe destek veriyoruz. Eğitime de büyük önem veriyoruz. Olimpiyatları da bu kapsamda düzenliyoruz. 71 okuldan 2 binin üzerinde öğrenci olimpiyatlarda mücadele edecek. Minik öğrenciler on gün boyunca santranç, basketbol, tenis, futbol, güreş, atletizm, voleybol ve izcilik gibi alanlarda hünerlerini sergileyecek" dedi.

4. Çocuk Olimpiyatları'nın açılışı protokolün Olimpiyat Meşalesini ateşlemesiyle birlikte gerçekleştirildi. Olimpiyat meşalesinin yakılmasından ardından 71 okulun öğrencileri geçit töreni yaptı. Geçit töreninin ardından gösterilerini yapan minikler izleyenleri büyüledi.

(EY-MŞ) 11.04.2008 18:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title