Haberler
Güncelleme:

Polis ekipleri hareketlerinden şüphelendi! Ceviz sattığı kamyonete gizlediği 500 gram uyuşturucu ele geçirildi

Bursa'da polis ekiplerinin, sürücünün hareketlerinden şüphelenip arama yaptıkları kamyonette cevizlerin arasına gizlenmiş 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

ByMetiN:

Adam vergisini veriyorsa karışmayın

5
19
yanıtYanıtla
HİŞTT:

HAHAHA ihbar etmişler diyemiyorlar şüpheli hareket diyorlar. . . . hahahahaha

15
5
yanıtYanıtla
xLi:

Birisi ihbar ettiyse bile ihbarı eden kişiyi deşifre etmezler başına bela mı olsun

yanıt0
yanıt0
Bingül teyze:

Rabbim sizlerin elbette cezalarınızı verecektir gençleri mahvettiniz korana azzzz rabbim taş yağdırsın ki belki ders alınır yazıklar olsun sözün bittiği yerdeyiz artık

14
3
yanıtYanıtla
Güllü bacı:

Çok boş bir yorum.Koronayı çinliler çıkardı aşısınıda gene çinliler buldu.Gökten de taş falan yağmaz yağmur kar dolu yağar merak etme.

yanıt0
yanıt3
Serhat:

Rabbim insanları böyle pisliklerden korusun

12
0
yanıtYanıtla
Mars:

İhbar olmasa kimse bulamaz.

8
0
yanıtYanıtla
kargocu:

O zehirlern hepsini kendisine yedirmek lazım.

3
1
yanıtYanıtla
halis:

ne demek vergi veriyorsa adam ceviz satıyor bir Allah ın kuluna bir kuruş vergi vermiyor ne alırken ne satarken üstüne bir de zehir satıyor Allah belanı versin bu ve bunun gibi Allahsızların. . .

2
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Herkes biliyor nerde uyuşturucu satılıyor. Herkes biliyor Kacak idda oynatan dükkanları. Aşikar yapılıyor: belli araçlar gelip sipariş verenin yanına gidiyor: uyuşturucu alacak kişi araca biniyor. Malı alıyor parasını veriyor araçtan 2 sokak ötede iniyor. Kaçak idda bayileri zaten hiçbir şeyden korkmadan yapıyor. Mesele bu cesareti nerden buluyorlar. Bunun cevabını bulmak işinize gelirmi orasını bilemem.

1
1
yanıtYanıtla
RECEP:

Kk vergi alın diyor bunlardan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title