Haberler

Bursa'da Ayakkabı Dükkanındaki Patlama ve Yangın Kameralarda

BURSA'da geçtiğimiz gece 6 katlı apartmanın en alt katında bulunan ayakkabı dükkanında çıkan yangın ve patlamanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

BURSA'da geçtiğimiz gece 6 katlı apartmanın en alt katında bulunan ayakkabı dükkanında çıkan yangın ve patlamanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, vatandaşların apartmanı boşaltması ve alevlerden kaçması dikkatlerden kaçmadı. Yangın, önceki gece Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın girişindeki ayakkabı dükkanında meydana geldi. İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede işyerini kapladı. Duman ve gazın etkisiyle mağazanın camları patlayarak çevreye sıçradı. O anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yangın çıkan dükkanın üst katlarında oturan apartman sakinlerinin patlama sesini duyup, alevleri fark etmesi üzerine kendilerini sokağa atması da görüntülere yansıdı. Yangın çıktığı sıralarda olay yerinin yanındaki dükkanda olduğunu belirten mahalle esnaflarından Necati Aydın, yangının başladığı sıralarda meydana gelen patlamayla mahalle sakinlerinin büyük bir tedirginlik yaşadığını belirtti. Aydın, "Gece 01.30 civarlarında yandaki dükkandan alevlerin yükseldiğini gördüm. İşyeri sahibini arayarak bilgi verdim. Apartman sakinleri telaş içerisinde kaçışmaya başladı. Aşağıya inemeyenler çatıdan, diğer apartmana geçerek oradan indiler. İlk önce cam patladı. Patlama esnasında bütün komşular camlara, balkonlara çıktı. O sırada itfaiye ekipleri de geldi. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. "dedi.

"CANIMIZI ZOR KURTARDIK"

Yangın çıkan binanın birinci katında oturan Nurdan Sertkan ise evinin yangında anında büyük zarar gördüğünü belirterek, "Patlamalarla yatağımızdan uyandık. Büyük bir korkuyla çocuklarımı, eşimi aldıktan sonra canımızı zor kurtardık. Yanan dükkanın üst katında oturuyorum. Evimin dış taraftan görünen hasarı dışında içinde de hasar var. Eşyalarım hasar gördü. Şu ana kadar gelen giden olmadı. Sabahtan beri eksper bekliyorum. Şu ana kadar kimse kapımı çalmadı. Zararım var ama ilgilenen yok. Konuyla ilgilenen yetkililerden yardım bekliyoruz. Çocuklarımın kitapları zarar gördü. Dün okula gidemediler. Gece boyunca kitaplarını sildik. Çocuğum o şekilde okula gitti" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title