Haberler

Bursa'da 3 Ayrı Hırsızlık

Bursa'da Dün Meydana Gelen 3 Ayrı Hırsızlık Olayında 1 Adet Dizüstü Bilgisayar, 4 Adet Bilgisayar Programı Kilidi, İki Adet Altın Yüzük, Bin Euro, 165 YTL, 250 Dolar ve 500 Riyal Para ile 6 Cep Telefonu Çalındı.

Bursa'da dün meydana gelen 3 ayrı hırsızlık olayında 1 adet dizüstü bilgisayar, 4 adet bilgisayar programı kilidi, iki adet altın yüzük, bin euro, 165 YTL, 250 dolar ve 500 riyal para ile 6 cep telefonu çalındı.

Edinilen bilgiye göre, ilk hırsızlık olayı saat 09.00 sıralarında, Çamlıca Mahallesi Eğitimciler Caddesi Salkım Sokağı'nda yaşandı. Mustafa Nihal Sağlam'a ait eve bilinmeyen bir saatte penceresini zorlayarak açtıktan sonra giren kişi veya kişiler, içeride bulunan 1 adet dizüstü bilgisayar, 4 adet bilgisayar program kilidi, 750 euro ve 50 YTL para ile eşi ve oğluna ait nüfus cüzdanı ile birlikte 3 adet cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

İkinci hırsızlık olayı saat 13.30 sıralarında Piremir Mahallesi'nde bulunan Telefirik Sağlık Ocağı'nda meydana geldi. Öğle yemeğinden döndükten sonra çalışma masasının çekmecesine bıraktığı çantasının yerinde olmadığını fark eden Süheyla Alkan (38), polis ekiplerine haber verdi. Yapılan araştırmada, içerisinde Alkan'a ait sürücü belgesi, oto anahtar ve ruhsatı, 250 dolar, 85 YTL ve 2 adet cep telefonu bulunan çanta bulunamadı.

Diğer hırsızlık olayında ise saat 18.00 sıralarında Emirsultan Zeyniler Caddesi Ocak Kur Örek Apartmanı'na giren kişi veya kişiler, 75 yaşındaki Fatma Özeşme'ye ait 1 adet cep telefonu, 2 adet altın yüzük, 30 YTL, 250 euro ve 500 riyal parayı çalarak kayıplara karıştı.

Polis, her 3 olayın faillerini yakalamak için operasyon başlattı.

(AOA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title