Haberler

Bursa'da 23 Nisan Coşkusu

Bursa'da 23 Nisan coşkusuBURSA - Nilüfer Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı nedeniyle düzenlediği yürüyüş binlerin katılımı ile gerçekleşti.

Bursa'da 23 Nisan coşkusu

BURSA - Nilüfer Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı nedeniyle düzenlediği yürüyüş binlerin katılımı ile gerçekleşti. Yürüyüşün ardından Nilüfer Cumhuriyet Meydanı'nda toplananlara seslenen Başkan Bozbey, "Bu ülkede herkesin inancını özgürce yaşayabilmesi ve bilimin aydınlığının ülkeye yayılması için laikliğe sahip çıkacağız" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nilüfer'de halkın katıldığı yürüyüşle kutlandı.

Nilüfer Belediyesi'nin "Ulusal Egemenliğimiz İçin Yürüyoruz" sloganıyla Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda düzenlediği yürüyüş büyük ilgi gördü. Saat 16.00'da Akuğur Market karşısından başlayan yürüyüşe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları ile coşku içinde yürüyen binlerce kişi, ulusal egemenliğe bir kez daha sahip çıktı. Marşlar eşliğinde bulvar boyunca yürüyen vatandaşlara çevredeki binalarda oturanlar da balkonlarda bayrak sallayarak, alkışlayarak eşlik etti. 7'den 70'e her yaştan vatandaşın katıldığı ulusal egemenlik yürüyüşü, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, meydanı dolduranlara, "Demokrasi bayrağını dalgalandıran, egemenliğimizi haykıranlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Onuruna, sözüne, ülkesine sahip çıkanlar, bu yürüyüşte omuz omuza duranlar, bu yürüyüşe yüreğini koyanlar, kutlu olsun 23 Nisan, kutlu olsun egemenliğimiz" dedi.

(BRK-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Bozbey 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title