Haberler

Bursa Büyükşehir'den Yatırımcıya Büyük Fırsat

Bursa'ya yeni bir ticari alan kazandırılması hedefiyle Başköy'de ticaret amaçlı planlanan 133,7 hektarlık alanda, Büyükşehir Belediyesi adına tescilli 2'si akaryakıt istasyonu ve 4'ü de ticaret alanı olan 6 taşınmaz, satışa sunuluyor.

Bursa'nın değerine değer katan Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yolu üzerindeki Başköy'de, Minteks ve Marmarabirlik'in karşısındaki alanda bulunan ve 2'si akaryakıt istasyonu, 4'ü de ticaret alanı olarak planlanan 6 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Başköy'de ticaret alanı, belediye hizmet alanı ve donatı alanlarının da içinde olacağı ticaret amaçlı planlanan 133,7 hektarlık alan, kentin gelişimine büyük destek sağlayacak ve yatırımcıların da ilgi odağı olacak.

Bu alanda Bursa Büyükşehir Belediyesi adına tescilli 2'si akaryakıt istasyonu ve 4'ü de ticaret alanı olan 6 taşınmazın, kaynakların etkin kullanılması amacıyla yapılacağı satışından elde edilecek gelir de yine Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılacak yeni yatırımlar için harcanacak.

TİCARİ ALAN İHTİYACI CEVAP BULUYOR

Kentteki ticaret alanı ihtiyacının karşılanması amacıyla yapılan plan değişikliğine göre; Başköy Mobilyacılar Sitesi'nden Büyükşehir Belediyesi'ne hibe edilen, 2 adet akaryakıt istasyonu ile 4 adet ticaret alanının bulunduğu toplam yaklaşık 60 bin 251 metrekarelik arsa, yapılacak ihalenin ardından talep sahibi yatırımcılara devredilecek. Arsaların satışı, Mart ayının sonunda yapılacak ihale ile gerçekleştirilecek.

Öte yandan yürürlükteki imar planına göre ihale konusu 3780 metrekare ve 2674 metrekare alanlı 2 akaryakıt istasyonu parseli için emsal 0,40 olarak belirlenirken; 18370 metrekare, 13012 metrekare, 8927 metrekare ve 13485 metrekarelik alanlarıyla 4 ticaret parseli için de emsal 1,40 olarak belirlendiği bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Başköy İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title