Haberler

Bursa Büyükşehir Antrenörü Emin İmen: Yenilgi Üzdü İyi Oyun Sevindirdi

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un, CEV Challenge Cup yarı final ilk maçında Almanya'da karşılaştığı Schiweriner SC'ye 3-1 yenilmesi takımda büyük üzüntüye neden olurken, sakatlıklar ve şanssızlıklara rağmen verilen mücadele ise rövanş için umutları arttırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Baş antrenörü Emin İmen, "İyi oynadık. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Üzgün olmamızın başlıca nedenlerinden bir tanesi oynadığımız iyi oyunun karşılığını alamamızdı. Maçın kırılma noktası üçüncü set oldu. İki kez set sayısı atmamıza karşın seti kaybetmemiz oyunun akışını bir anda değiştirdi" dedi.

Kadın voleybolunda seyircinin ne denli önemli olduğuna dikkat çeken Emin İmen, "Burada bugün müthiş bir seyirci topluluğu vardı. Tezahüratlarıyla takımı resmen baskı altına alıp hata yapmaya zorluyordu. Aynısını bizimde Pazar günü tribünleri doldurarak yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

HİÇBİR ŞEY KAYBEDİLMEDİ

Bursa Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Emin İmen, "Kaybedilmiş bir şey yok. Bursa'da oynanacak maçın finalisti belirleyeceğini söylemiştim. Öyle de olacak. Cuma sabahından itibaren rövanşa en iyi şekilde hazırlanıp Bursa'da o müthiş seyircimizin desteğiyle maçı kazanarak, finale yükselip tarihimizde bir ilke daha imza atmak istiyoruz" dedi.

RİVEARA'DAN YARARLANAMADIK

Emin İmen, "Maçın ikinci setinde Rivera'nın top kulağına ve ensesine sert bir top geldi. Uzun süre tedavi gördü. Sonrasında bençte oturdu. Oynamaması dengelerin bozulmasına neden oldu. Ancak herşeye karşın o seti kazandık. Ancak Rivera'nın sona sonraki setlerde devam edememesi takımımız için bir handikap oldu" diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

BİRGÜL 1 AY SONRA OYNADI

"1 ay gibi uzun süre sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Birgül ile sakatlık sonrası oynamak zorunda kaldık. O da elinden gelenin en iyisini yaptı. Ben takımın genel oyunundan memnunum. Aynı oyunun üzerine koyarak Bursa'da bu takımı eleyeceğimize inanıyorum. Bursalılara güzel bir voleybol günü yaşatmak ve destekleri için onları salona bekliyoruz. Bayan voleybolunda seyircinin ne denli önemli olduğunu bugün bir kez daha yaşadık. Destek takımın motivasyonunu inanılmaz şekilde yükseltiyor. Dolayısı ile o tribün desteğini arkamızda gördüğümüzde, finale yükseleceğimize inancım tam." - Almanya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title