Haberler

Bursa: Bursaspor Gaziantep'e Gitti

Bursaspor, Turkcell Süper Lig'de Yarın Deplasmanda Gaziantepspor ile Oynayacağı Maç İçin Gaziantep'e Gitti.

Bursaspor, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maç için Gaziantep'e gitti.

Kafile başkanlığını alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi İrfan Koç'un yaptığı Yeşil-beyazlı ekip, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde toplandı. Otobüsle İstanbul'a hareket eden kafile buradan Türk Hava Yolları'nın uçağı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Gaziantep'e uçacak. Akşam saatlerinde Gaziantep'te hafif bir antrenman yapacak olan Yeşil-beyazlı ekip, yarın saat 14.00'teki maçı bekleyecek. Kafile başkanı İrfan Koç, Gaziantepspor karşısına 3 puan parolası ile hazırlandıklarını söyledi. Deplasman masraflarının sponsorluğunu ise eski yöneticilerden Vakkas Parlak üstlendi.

Bu arada Bursaspor'un yarınki 11'i de belli oldu. Yeşil-beyazlı takım, Gaziantepspor karşısına; Ömer Çatkıç, Ömer Aysan Barış, Egemen Korkmaz, İsmail Güldüren, Veli Acar, Frasineanu, Sumulikoski, Hasan Yiğit, Volkan Bekiroğlu, Zafer Biryol ve Burak Akdiş'ten oluşan ilk 11 ile çıkacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title