Haberler

Bursa: Bursaspor'da Pancu Ve Frasıneanu Sözleşme İmzaladı

Bursaspor, daha önce anlaşma sağladığı Romen futbolcular Daniel Pancu ve Cornel Frasineanu ile sözleşme imzaladı.

Bursaspor, daha önce anlaşma sağladığı Romen futbolcular Daniel Pancu ve Cornel Frasineanu ile sözleşme imzaladı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde 3 sezondur Yeşil-beyazlı formayı giyen Frasineanu, vatandaşı olan yeni transfer Pancu ile birlikte sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Cornel Frasineanu, yeniden Bursaspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Geçen sezona göre bu yıl daha iyi bir performans göstermek istiyorum. Takıma birçok yeni arkadaş katıldı. Arkadaşlarımızla en kısa sürede kaynaşıp birbirimizi iyi tanımamız gerekiyor. Hazırlık kampını en iyi şekilde geçirip sezona güzel başlamak istiyoruz" dedi.

Yeni transfer Pancu ile Rapid Bükreş takımında birlikte forma giydiklerini söyleyen Frasineanu, "Pancu, çok kaliteli bir futbolcu. Bize ve takıma çok büyük katkısı olacaktır" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Pancu da Kulüp Başkanı Levent Kızıl'ın Bükreş'e kadar gelerek kendisine Bursaspor'un hedeflerini anlattığını ve ikna ettiğini belirterek, "Öncelikli hedefim, geçtiğimiz yıllardaki performansımı göstererek Bursaspor'a en üst düzeyde katkı yapmak ve Bursaspor'u ligde en üst sıralara taşımak. Bursaspor taraftarını çok iyi biliyorum. Beşiktaş'ta oynadığım dönemde Beşiktaşlılar beni çok sevmişlerdi. Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginlik beni hiç ilgilendirmiyor. Benim hedefim Bursaspor'a olabildiğince katkı sağlamak" dedi.

Romen futbolcular, imzanın ardından Yeşil-beyazlı formayla basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title