Haberler

Bursa: Bursa'da Yerel Yönetimler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, yapılamaz denilen birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Hizmet etmekten başka düşüncemiz ve hesabımız olmadığı için vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, yapılamaz denilen birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Hizmet etmekten başka düşüncemiz ve hesabımız olmadığı için vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz" dedi.

Umurbey Belediye Başkanı Fatih Güler, meclis üyeleriyle birlikte Başkan Şahin'i ziyaret ederek, beldelerine verdiği hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür etti. Anavatan Partisi'nin belediye başkanı olmasına rağmen Başkan Şahin'in beldelerine parti ayrımı yapmadan hizmet ettiğini söyleyen Güler, "Birçok belediye başkanı, seçildiği takdirde parti ayrımı yapmadan hizmet edeceğinin sözünü verir. Sayın Şahin, bu sözünü tutan ender başkanlardan" dedi.

Güler, 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın ve mezarının bulunduğu Umurbey'deki anıtının kristal minyatürünü Şahin'e hediye etti. Şahin, 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını, şimdiye kadar 'Bu bizim partiden değil' diyerek hiç bir ilçe veya beldeyi hizmetten mahrum bırakmadığını ifade ederek, bir belediye başkanının kendisine oy vermeyeni cezalandırmaya hakkının olmadığını vurguladı.

Süleyman Demirel Boğaz Köprüsü'nü yaparken Bülent Ecevit'in buna karşı çıktığını hatırlatan Başkan Şahin, bugün İstanbul'a 2 köprünün bile yetmediğinin altını çizerek, "Bizim yaptıklarımıza da bugün azınlık da olsa birileri karşı çıkıyor. Bugün karşı çıkanlar, yaptığımız yatırımları kullandıklarında 'Allah razı olsun' diyecek. İşlerimiz de aksamadan gidiyor. Neden? Çünkü bizim hizmet etmekten başka düşüncemiz ve hesabımız yok" şeklinde konuştu.

Başkan Şahin'i ayrıca Zafer ve Atıcılar Mahallesi'nin muhtarları ile AK Parti'nin mahalle temsilcileri de ziyaret etti. Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaburun, Atıcılar Mahallesi Muhtarı Cemal Yesin ve AK Parti Bursa İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Sönmez, mevcut halin şehir dışına çıkarılması konusunda kararlı politika izlemesinden dolayı Başkan Şahin'e teşekkür etti.

Şahin, "Yapamayacağım şeyin sözünü vermem. Söz verirsem de yaparım. Seçim beyannamemde ne yazıyorsa hepsini hayata geçiriyoruz, geçireceğiz de. Halin şehir dışına çıkarılması yıllardır konuşuluyordu. Yeni halin temelini attık. Önümüzdeki yıl halin bitmesinin ardından mevcut halin dönüşüm projesinin hazırlanmasına başlarız. 45 dönümlük bu araziyi Bursa'ya yakışacak bir yere dönüştüreceğiz. Bundan da kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title