Haberler

Bursa: Bursa'da Yerel Yönetimler

Osmangazi Belediyesi'nin, 2006 asfalt kaplama ve yama sezonunda hedefini yaklaşık iki kat artırarak 80 bin ton asfalt dökeceği bildirildi.

Osmangazi Belediyesi'nin, 2006 asfalt kaplama ve yama sezonunda hedefini yaklaşık iki kat artırarak 80 bin ton asfalt dökeceği bildirildi.

Belediye Başkanı Recep Altepe, bugüne kadar toplam 33 bin 220 ton asfalt yama, 16 bin ton da asfalt kaplama yaptıklarını belirterek, "46 mahalledeki muhtelif cadde ve sokaklarda yürütülen asfalt çalışmaları için yaklaşık 4 milyon 350 bin YTL harcadık. Yıl sonuna kadar 50 bin ton olarak belirlediğimiz asfalt dökme işini 80 bin tona çıkardık. Asfalt kaplama ve yama çalışmalarında, doğalgaz çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğu demiryolu altı mahallelerin yanı sıra ilçeye en uzak noktalardan biri olan Geçit Mahallesi civarındaki cadde ve sokaklara ağırlık verdik" dedi.

Geçit'te 6 bin 200 ton asfalt kullanıldığını anlatan Recep Altepe, "Bölgede yürütülen kaplama ve yama çalışmalarının Osmangazi Belediyesi'ne maliyeti ortalama 500 milyar lira. Yaklaşık bir aydır sürdürdüğümüz Geçit'teki çalışmaları Temmuz ayı sonunda bitireceğiz. İlçenin tüm mahallelerine eşit hizmet veriyoruz. Yol, en önemli ihtiyaç. Yol olacak ki diğer sosyal alt yapı da getirilebilsin. Bu nedenle ulaşıma önem veriyoruz. Özellikle de hizmetten mahrum kalmış bölgeleri bu mahrumiyetten kurtarıyoruz" diye konuştu.

Geçit Mahalle halkı, belediyenin yürüttüğü çalışmalardan dolayı memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title