Haberler

Bursa: Bursa'da Meydana Gelen Olaylarda 5 Kişi Bıçaklandı

Bursa'da çıkan kavgalarda 5 kişi bıçakla yaralandı.

Bursa'da çıkan kavgalarda 5 kişi bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Alemdar Mahallesi Ormanlar Yolu üzerinde meydana gelen ilk olayda, aralarında önceden husumet olduğu öğrenilen Ali Çağlayan (30) ile M.A. tartışmaya başladı. Ali Çağlayan'ın H.Ö. (32) ve R.Ç. (39) isimli 2 arkadaşı da karışınca kavga büyüdü. Bıçaklanan R.Ç. ve H.Ö, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan M.A'nın peşine düşen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı

Selamet Mahallesi Arzu Sokağı'nda meydana gelen olayda, çocuk meselesi yüzünden tartışan Erhan Çiçek (36) ile D.S. (34) ve A.Ş. (27) kavga etmeye başladı. A.Ş. tarafından bıçaklanan Erhan Çiçek, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan A.Ş'yi arıyor.

Değirmenlikızık Mahallesi Huzurevi Caddesi'nde meydana gelen diğer olayda ise, işyerinde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklanan Ahmet Ak (32), komşu dükkanın sahibi M.B'ye giderek yardım istedi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ak'ın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Erikli Mahallesi Bilal-i Habeşi Camii önünde meydana gelen olayda ise, Ahmet Kaymakçı (31), 06 CPL 52 plakalı özel otomobiliyle seyir halindeyken, 16 Y 3480 plakalı kamyonet sürücüsünü kendisini sıkıştırdığı için ikaz etti. Kamyoneti durdurup inen sürücü ve 2 arkadaşı, Kaymakçı'yı sopalarla darp edip, bel kısmından bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan Kaymakçı'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, kamyonet sürücüsü ve arkadaşlarını yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title