Haberler

Bursa: Bursa'da Fırıncılar Bayramda Fazla Mesai Yapacak

Bursa'da Fırıncılar, Kurban Bayramı Sürecince Sadece 2 Gün Tatil Yapacak. Fırıncıların Bu Kararı, Vatandaşların Mağdur Olmaması İçin Aldığı Kaydedildi.

Bursa'da fırıncılar, Kurban Bayramı sürecince sadece 2 gün tatil yapacak. Fırıncıların bu kararı, vatandaşların mağdur olmaması için aldığı kaydedildi.

Bursa'da fırıncılar, 2 günlük bayram izni öncesi geceli-gündüzlü çalışma temposuna girdi. Vatandaşların 2 günlük ekmek stokunu karşılamak isteyen fırıncılar, üretim kapasitelerini iki katına çıkardı. 26 yıldır fırıncılık yapan Hasan Altıntaş (42) isimli vatandaş, bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi. Türkiye'de ekmeğin en çok tüketilen besin maddesi olduğunu hatırlatan Altıntaş, bu bilinçle yazın sıcağında ve kışın soğuğunda, zaman zaman 60 dereceyi bulan fırının başında vatandaşlara ekmek çıkartma telaşı içinde olduklarını söyledi. Altıntaş, herkesin uyuduğu saatlerde çalıştıklarını dile getirerek, "Ekmeğimizi adeta ateşten çıkartıyoruz. Mesleğimi çok seviyorum. Zaten bu meslek sevilmeden yapılamaz'' dedi.

Bayramda iş yoğunluklarının iki kat arttığını belirten Altıntaş, ''Her bayram 2 gün izinli olduğumuz için 2-3 misli ekmek çıkartıyoruz. Vatandaşlar bayramda mağdur olmasın diye, yoğun şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title