Haberler

Bursa: Burda'da Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları'nın ilk dönemi, bugün Çekirge'deki Havuzlupark Tesisleri'nde düzenlenen törenle başladı.

Büyükşehir Belediye spor Kulübü Yaz Spor Okulları'nın ilk dönemi, bugün Çekirge'deki Havuzlupark Tesisleri'nde düzenlenen törenle başladı.

Bursa Büyükşehir Belediye spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulu'nda çocuklara spor aktivitelerinin yanı sıra spor sevgisini aşılamak ve başarılı olan öğrencilerin Türk sporuna kazandırılması hedefleniyor. Yaz Spor Okulları'nın açılışında konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı, öğrencilerin bir eğitim-öğretim dönemi sonrasında tatili hak ettiklerini belirterek, "Çocuklarımız Yaz Spor Okulları'nda eğlenerek, tatil yapacaklar. Yeni eğitim-öğretim dönemine enerji depolayacaklar" dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerin her zaman emrinde hazır bulunduklarını söyleyen Subaşı, "Hedefimiz çocuklarımızın yaz ayları boyunca zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, sağlıklı bireyler haline getirmek. Ayrıca, spor sayesinde gençlerimize takım ve ekip ruhunu da aşılıyoruz. Geleceğin milli sporcularını şimdiden yetiştiriyoruz. Bu gençlerimiz kısa süre sonra uluslararası organizasyonlarda aldıkları başarılarla bizleri ve ülkelerini gururla temsil edecekler. Bize düşen daha fazla gencimizi spor ortamlarına çekmek, onlara sağlıklı ve temiz ortamlarda spor yapmalarını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

Yaz Spor Okulları'nda 2004 yılında toplam bin 100, 2005 yılında ise bin 500 öğrenciye eğitim verdiklerini açıklayan Subaşı, bu yıl bu oranın daha da arttığını ifade etti. Yaz Spor Okulları'nda yüzme kurslarının yanı sıra basketbol, voleybol, karate ve masa tenisi branşlarında da kursların başladığını hatırlatan Subaşı, sözlerini "Herkes için spor, yaşam boyu spor" diyerek tamamladı.

Yaz Spor Okulları'nda ikinci dönem bir ay sonra başlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title