Haberler

Bursa: Btso "Akredite Oda" Oldu

Eurochambers, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İngiltere Odalar Birliği tarafından AB uyum çalışmaları kapsamında yürütülen projeyle "akredite oda" olan BTSO, AB kriterlerine göre çalışan bir oda olduğunu ispatladı.

Eurochambers, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İngiltere Odalar Birliği tarafından AB uyum çalışmaları kapsamında yürütülen projeyle "akredite oda" olan BTSO, AB kriterlerine göre çalışan bir oda olduğunu ispatladı.

BTSO, Eurochambers, İngiltere Odalar Birliği ve TOBB'un işbirliğiyle, İngiltere ve Almanya'daki odaların en iyi uygulamaları dikkate alınarak geliştirilen ve Türk Loydu Vakfı'nca yürütülen model doğrultusunda akredite olan 38 odadan biri oldu. BTSO, söz konusu akreditasyon modelinde, 'iş alemi ile ilişkiler', 'üyelik', 'sağlıklı mali bünye', 'katılımlı yönetim ve idare' ve 'odalar iletişim ağının bölgesel ve uluslararası gelişimi' kriterlerine göre 68 tam puan üzerinden 64 puan alarak, Mart 2006'da sisteme akredite oldu.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın akreditasyon belgesi dün Ankara'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen törenle verildi. BTSO'nun akreditasyon belgesi ve plaketini, BTSO Genel Sekreteri Tolga Yücel, TOBB Başkan Yardımcısı ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete'nin elinden aldı.

117 yıllık bir oda olarak Bursa'nın ve ülkemizin köklü kuruluşları arasında yer alan ve pek çok ilklere imza atan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, 2002 yılından ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alarak çalışmalarını belgelendirdi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, ayrıca TOBBNET projesini ilk uygulayan oda. 2004 yılı itibariyle 3 milyon adet belgenin taranması tamamlanırken, sayıları 26 bini aşkın BTSO üyelerinin tüm kayıtları elektronik ortamda tutuluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title