Haberler

Bursa Bşb, Ettu Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali İlk Maçında Mağlup Oldu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali ilk maçında evinde Hırvatistan'ın Dr. Casl takımına 3-2 mağlup oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali ilk maçında evinde Hırvatistan'ın Dr. Casl takımına 3-2 mağlup oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Masa Tenisi Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Hong Kong'lu sporcusu Lee Ho Ching'den yoksun çıkan yeşil-beyazlılar ilk eşleşmede Melek Hu'nun rakibi Doo Hoi Kem'i 11-7/11-5/9-11/5-11/11-5 ile 3-2 geçerek 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci eşleşmesinde Simay Kulakçeken rakibi Jie Li'ye 1-11/ 5-11/4-11 ile 3-0, Yana Noskova'da Yu Fu'ya 4-11/11-9/9-11/11-8/4-11 ile 3-2 kaybedince Hırvatistan ekibi maçta 2-1 öne geçti.

Maçın 4. eşleşmesinde Bursa Büyükşehir Belediyespor'un milli sporcusu Melek Hu rakibi Jie Li'yi 11-8/11-8/9-11/11-6 ile 3-1 geçmeyi bildi ve maçta skoru eşitledi. (2-2).

Maçın son eşleşmesinde Simay Kulakçeken güçlü rakibi Doo Hoi Kem karşı setlerde 6-11/13-11/7-11/5-11setlerle 3-1 kaybetti ve Dr. Casl takımı maçı, 3-2 kazanan taraf oldu.

"KUPAYI HIRVATİSTAN'DA KALDIRMAK İSTİYORUZ"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, sakatlığından dolayı maçta yerini alamayan Le ho Ching'in eksikliğini hissettiklerini söyledi. Kupa umutlarının sürdüğünü söyleyen Ferik, "Le Ho Ching'in olmayışı bizim oyun planlarımızı bozdu. Avantajlı bir skorla rövanşa çıkmak istiyorduk. Dünya sıralamasında en iyi sporcuları barındıran bir takıma karşı oynadık. Buna rağmen sporcularımız büyük sorumluluk aldılar. Güçlü bir takıma 3-2 mağlup olsak da kupa umudumuz sürüyor. İnşallah kupayı Hırvatistan'da kaldırmak istiyoruz" dedi.

Maçı izleyenler arasında bulunan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç da yeşil-beyazlı sporcuları gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Alinur Aktaş'a, masa tenisi sporuna katkıları nedeniyle teşekkür eden Koç, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı'nın son yıllarda Avrupa'da elde ettiği başarıların gurur verdiğini ve bu durumun da altyapı sporcularının artışına neden olduğunu vurguladı.

Bu sonucun ardından kupa umudunu rövanş maçına taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi final ikinci maçını, Hırvatistan'ın Zagreb şehrinde 18 Mayıs Cuma günü saat (TSİ) 17.00'da oynayacak.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title