Haberler

Bursa Başkan Aktaş, Seçim Çalışmalarına Start Verdi

31 MART'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Alinur Aktaş, Bursa'yı daha iyi konuma getirebilmek için yoğun çalışma içerisinde olacaklarını söyledi. Seçim çalışmalarının startnı bugün veren Aktaş, "Şu kardeşinizin bu gemiyi limana sağ salim yanaştırmaktan başka hiçbir derdi ve niyeti yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul'da yapılan toplantıda 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Aktaş, partisinin il başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katılım gösterdiği toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş eşi Sevinç Aktaş ile beraber geldi. Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi için 5 tane aday adayının başvurduğunu, Osmangazi başta olmak üzere diğer ilçe belediyelerinde de göreve talip olan arkadaşlarının olduğunu söyledi. Saha yoklamaları ve anketlerden alınan pozitif sonuçlar neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işaretiyle yeniden Büyükşehir Belediyesi için aday olduğunu belirten Aktaş, "Hizmete talip olmak önemlidir, bu talebin sonunda aday gösterilmek onur vericidir. Ben biliyorum ki benim partimin, parti büyüklerimin ve gerçekten bu işin uzmanı, duayeni konumundaki Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın çok ciddi tecrübeleri var. Mevcut belediye başkanı olmam sebebiyle de deyim yerindeyse biri bizi gözetliyor. Nihayetinde yaptığımız çalışmalar değerlendirildi ve şahsımla alakalı bir karara varıldı" dedi.

"TEK BİR KALP DAHİ KIRMAYACAĞIZ"

Bursa'yı daha iyi yerlere getirebilmek için yoğun gayret içerisinde olacaklarını hatırlatan Aktaş, "Bu yolu koşarken tek bir kalp bile kırmadan hedefe varmalıyız. Haksız yere tek bir gözyaşının bile akmasına asla müsaade etmemeliyiz. Çünkü biz gönül kazanma çabamızı hiç bırakmayacağız. Ülkemiz için yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız ve bize inanan, inanmayan herkesin gönlünü kazanmak için samimiyetle hareket edeceğiz. Samimiyet bizim olmazsa olmazımızdır" ifadelerini kullandı.

"DAHA HIZLI KOŞMAMIZ GEREK"

Şehrin her köşesine hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını hatırlatan Aktaş, Bursa'nın daha güzel yarınlara koşabilmesi için 31 Mart sabahına kadar teşkilat olarak büyük bir gayretle çalışacaklarını belirtti. Bugün itibariyle seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen Aktaş şöyle devam etti:

"Bize verilen bu emaneti, hayırlısıyla bir gün bizden çok daha iyi yapacak arkadaşlara teslim etmenin derdi ve heyecanı içinde olacağız. Şu kardeşinizin bu gemiyi limana sağ salim yanaştırmaktan başka hiçbir derdi ve niyeti olmadığını özellikle burada ifade etmek istiyorum. 31 Mart çok önemli bir kırılma noktası. Çünkü 31 Mart sonra 4,5 yıl genel seçim, 5 yıl da yerel seçim yok. Bizim çok daha hızlı koşmamız gerekiyor. Bir taraftan belediye faaliyetleri hızla devam ederken bir taraftan da gelecek yarınlara çok daha güzel hazırlanmak için bu adaylık sürecini en güzel şekilde değerlendireceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title