Haberler

Bursa 6 Otobüsün Kül Olduğu Yangının Çıkış Nedenini Bilirkişi Belirleyecek-arşiv

6 otobüsün kül olduğu yangının çıkış nedenini bilirkişi belirleyecekBURSA'da geçtiğimiz nisan ayında yolcu otobüslerin park ettiği alanda bilinmeyen nedenle çıkan ve 6 otobüs kullanılamaz 1 otobüsün ise hasar gördüğü yangınla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

6 otobüsün kül olduğu yangının çıkış nedenini bilirkişi belirleyecek

BURSA'da geçtiğimiz nisan ayında yolcu otobüslerin park ettiği alanda bilinmeyen nedenle çıkan ve 6 otobüs kullanılamaz 1 otobüsün ise hasar gördüğü yangınla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüpheli bir duruma rastlayamazken, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ise araçların tamamen kül olması nedeniyle yangının çıkış nedeni belirleyemedi. Yangının neden kaynaklandığını atanacak bilirkişi tesbit edecek.

Merkez Osmangazi ilçesi, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yakınındaki özel bir firmaya ait yolcu otobüsü parkında geçtiğimiz 28 Nisan gecesi saat 01.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek diğer otobüslere de sıçradı. Haber verilmesi sonucu olay yerine Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 10 itfaiye aracı yaklaşık 2 saat süren yoğun bir çalışmanın ardından 6 otobüsün tamamen kül olduğu 1 otobüsün ise kullanılamaz hale geldiği yangını yangını önce kontrol altına aldı sonra söndürdü.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinde yaptığı incelemede olay sırasında çevrede dolaşan şüpheli kişileri tesbit etmedi. Polis, incelemenin buna rağmen sürdüğünü belirtirken Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ise yangının çıkış nedenini belirleyemediklerini söyledi. İtfaiye yetkilileri, Araçlar gerçekten çok kötü yanmıştı. Biz, yaptığımız tüm incelemeye rağmen bir sonuç elde edemedik. Bunu savcılığa bildirdik. Yangının nedeni atanacak bilirkişi tarafından tesbit edilecek dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title