Haberler

Bursa: 3. Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasın'da, Bursa Büyükşehir Belediyespor Şampiyon Oldu

Hayata Geçirdiği Projelerle Kentin Vizyonunu Değiştiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sporda da Yaptığı Yatırımların Meyvelerini Uluslararası Yarışmalarda Aldığı Başarılarla Topluyor.

Hayata geçirdiği projelerle kentin vizyonunu değiştiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, sporda da yaptığı yatırımların meyvelerini uluslararası yarışmalarda aldığı başarılarla topluyor.

Makedonya'da yapılan ve 7 ülkeden 200 sporcunun katıldığı 3. Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı aldığı başarılı sonuçlarla Bursa'nın gururu oldu. 6-8 Ekim tarihleri arasında Makedonya'nın Kriva Palanka kentinde gerçekleştirilen şampiyonada Yücel Hürtürk 13 yaş kategorisinde birinci, 15 yaş kategorisinde ise beşinci olurken, takım arkadaşı Hakan Erbay 13 kategorisinde üçüncü, 15 yaş kategorisinde ise ikinci oldu. Karşılaşmalar sonucunda erkeklerde 4 madalya alan Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi, takım halinde de şampiyona birincisi oldu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı, turnuvada üstün başarı gösteren genç sporcular Yücel Hürtürk ve Hakan Erbay'ı altınla ödüllendirdi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç'ta, şampiyonluk kupasını Subaşı'na teslim ederken, yeni başarıların da sözünü verdi.

Göreve geldiklerinde Türk sporuna yeni yıldızlar kazandıracaklarının sözünü verdiklerinin altını çizen Subaşı, "Nasıl kentin sorunlarına ürettiğimiz çözümlerle Bursa'da büyük bir değişim başlattıysak, sporda da altyapıya verdiğimiz önemin karşılığını madalya ve kupalarla alıyoruz. Sporcularımız uluslararası yarışmalarda aldıkları başarılarla hem ülkemizin, hem de Bursa'mızın gururu oluyor. Sporcularımız genç yaşta aldıkları başarılarla ileride bir olimpiyat, bir dünya şampiyonu olmanın da ilk adımını atıyorlar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title