Haberler

Büroyap Ofis Mobilyasında Çığır Açtı!

Bursa'da mobilya sektöründe 45 yıllık deneyimiyle tanınan Yakup Altınöz'ün sahibi olduğu Büroyap, 2011'de ofis mobilyasında ezberleri bozdu.

Büroyap&Solenne konsept mağaza açılışına Bursa Siyaset ve cemiyet hayatından bir çok isim katıldı.

Açılışta, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Şahabettin Harput, Milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Ali Kul, Hayrettin Çakmak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldırım İlçe Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilüfer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Sönmez, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, Bugiad Başkanı Hayati Canlılar, Bademli Rotary, Halk Bankası Bölge Müdürlüğü, Garanti Bankası Buttim Şubesi, Al Baraka Türk Bursa Şubesi, Al Baraka Türk Uludağ Şubesi, Al Baraka Türk Nilüfer Şubesi, Bursa Platformu, Nozze Home ve çok sayıda davetli, Hitit Şirketler Gurubu Başkanı Yakup Altınöz'ü yalnız bırakmadılar.

Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği açılış geniş kapsamlı bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Açılışta İl Müftüsü Mahmut Gündüz dua ederken kurban kesildi.

Bursa siyaset ve cemiyet hayatını bir araya getiren açılış büyük ilgi gördü.

BÜROYAP&SOLENNE İLE OFİS MOBİLYASINDA VİP KEYFİ

BÜROYAP Mobilya sektöründe 45, ofis mobilyasında 25 yıllık deneyimine, 1974 yılında Ankara'da kurulan Solenne ofis mobilyalarının distribütörlüğünü de katarak, sektörde hizmet vermeye devam ediyor.

MEKANINIZ PRESTİJİNİZİ YANSITIR

Bursa'da, İş adamı Yakup Altınöz tarafından kurulan ve 1985 yılından itibaren ofis mobilyalarının üretim ve pazarlamasını yapan Büroyap markası, Yeni Yalova Yolu Caddesi No: 407'de, yenilenen yüzüyle, ofislerine ayrıcalık katmak isteyen özel müşterilerine hizmet veriyor.

BÜROYAP&SOLENNE consept mağaza, müşteri odaklı bir anlayışla birbirinden farklı ve doğal malzeme kullanılarak üretilmiş çevre dostu ofis mobilyalarını tercihinize sunuyor.

BÜROYAP&SOLENNE consept mağazada, yüzde yüz kalite, mükemmeliyetçi bir anlayış, özel tasarlanmış mekân ayrıcalığıyla, ev ortamı rahatlığında, tutkunu olacağınız mekânlar tasarlanıyor.

Tasarımlar, iş yaşamının temposunu çekici hale getirerek, müşteriye kendini özel hissettiriyor.

Kullanıcılarının verimliliğini arttıran, doğal malzeme kullanılarak tasarlanan ve üretilen çevre dostu bu ürünler, Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla, kamu kurumlarında da kullanılıyor.

Büroyap&Solenne'nin son dönemde çözüm ortağı olduğu birkaç proje ise şöyle: Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı, Bilecik Barosu, Bursa BAOB Yerleşkesi'ndeki Yeminli Mali Müşavirler Odası, Holiday Inn Yönetim Odası. Ve daha niceleri…

OFİS MOBİLYASINDA PRESTİJ ZAMANI

Büroyap&Solenne mobilya sektöründeki tecrübesiyle, kalite, işlevsellik ve konforu bir arada sunuyor ve ofislerde koşulsuz memnuniyet sağlıyor.

VİP ürünlerin yanında, kaliteden ödün vermeyen ancak daha ekonomik çözümler sunan ofis mobilyalarıyla Büroyap&Solenne, iş dünyasına çekici alternatifler getiriyor.

İş dünyasında mükemmel başlangıçlar için, kusursuz ofis mobilyası tercihiniz olsun.

MOBİLYA ALMANIN TAM ZAMANI

Büroyap yenilenen yüzüyle yeni bir yıla mükemmel başlangış yapmak isteyenler için müthiş fırsatlar sunuyor.

Büroyap'ın yeni dekorasyonuna özel fiyatları, kısa bir süre için yüksek standartlardaki mobilyaları edinmek isteyenlerin hizmetinde… Kaçırılmayacak fırsatlarla şimdi mobilya almanın tam zamanı…

ladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title