Haberler

Burhaniye Renkleniyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, her geçen gün park sayısını artıran belediye, kavşak ve refüjleri yeşillendirmeye başladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, her geçen gün park sayısını artıran belediye, kavşak ve refüjleri yeşillendirmeye başladı. Ören üst geçit çalışmaları kapsamında. Saip Hoca bulvarında ağaç dikimine başlanırken, yeşillendirme çalışmaları takdir topladı.

Şehri güzelleştirmeye devam eden Burhaniye Belediyesi, Burhaniye genelinde park ve yeşil alanların yanı sıra peyzaj çalışmalarına da önem veriyor. Burhaniye'nin bütün yeşil alan, park ve bahçelerinde bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni parkların yapımını da sürdüren Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Burhaniye-Ören arasında Karayolları tarafından yapılan döner kavşak ve refüjlerde yeşillendirme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında yapılan peyzaj projesine göre, çeşitli bitkiler dikilirken, mevsimlik çiçeklerde ekiliyor. Manolya, defne, kartopu, taflan ekimlerini gerçekleştiren ekipler, bitki ekimlerini bitirdikten sonra döner kavşak içine Burhaniye kültürüne atfen efe ve saz çalan ozan heykeli monte edecekler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Belediyesi Balıkesir Ören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title