Haberler

Burhaniye Gündem Beğenildi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Gazeteci Uğur Baykent ve Şenol Torlak'ın sahibi olduğu Burhaniye Gündem adlı gazete beğenildi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Gazeteci Uğur Baykent ve Şenol Torlak'ın sahibi olduğu Burhaniye Gündem adlı gazete beğenildi.

Haftalık olarak yayınlanan 8 sayfalık Burhaniye Gündem'in, herkesin gazetesi olacağını anlatan Uğur Baykent, ilçenin tanıtımına katkı sağlayacaklarını söyledi. İlçede Birleşik Basın Bürosu kuran Gazeteci Uğur Baykent ve Şenol Torlak, Burhaniye Gündem adlı internet haber sitesinden sonra aynı adla haftalık gazete yayınına başladı. İlk sayıda çok olumlu tepkiler aldıklarını anlatan Şenol Torlak, yandaş ve candaş bir gazete olmayacaklarını anlattı. Bin adet gazete basıldığını anlatan Uğur Baykent, "Önce, Birleşim Basın Bürosu kurduk. İnternet gazetesi olarak yayında olan Burhaniye Gündem'i, haftalık gazete olarak yayınlamaya başladık. Amacımız ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmak. Burhaniye ile ilgili gelişmeleri kamu oyuna duyurmak. İlk sayımızdan itibaren çok olumlu tepkiler almaya başladık" dedi. Gazeteyi, Hiçbir Şey Karanlıkta Kalmayacak sloganıyla çıkardıklarını anlatan Şenol Torlak da, tarafsız bir yayın politikası izleyeceklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title