Haberler

Burhaniye'deki Şok İddia

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde, Bir İlköğretim Okulu Müdürünün Katkı Parası Vermeyen Öğrencilere Baskı Uyguladığı İddialarına Okul Aile Birliği Tarafından Yalanlama Geldi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir ilköğretim okulu müdürünün katkı parası vermeyen öğrencilere baskı uyguladığı iddialarına okul aile birliği tarafından yalanlama geldi.

Konuyla ilgili İHA'ya konuşan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Atile Kibritçi, okul müdürünün yada öğretmenlerin kesinlikle anlatıldığı gibi bir yaptırımda bulunmadığını savundu. Atile Kibritçi, "Böyle bir durum söz konusu değildir. Böyle bir haber doğru değildir. Bizim müdürümüz o kadar çalıştı ki, bunu hak etmedi. Hepsi yalandır. Sadece müdür paraların verilmesi için çocukları toplayıp bir açıklama yapmıştır. Bu, müdüre atılan bir çamurdur. Müdürümüz cumartesi, pazarları bile okulda çalışırdı. Bu altlarına işemişler sözleri falan yalandır. Aldığımız para okulun 4'te bir gideridir. Karne verilmeyecek gibi bir durum çocuklar tarafından itham edildi ama doğruluk derecesini bilmiyorum. Okulda yapılan çevre düzenlemeleri ortada. Okul pislik içindeydi. Milli Eğitim'den bir yardım gelmedi bu okula. Biz de kendi cebimizden paralar bile topladık. Fakat mahalleli bunu doğru yorumlamadı. Burada çalışan sevilmiyor. Çalışan taşlanıyor" dedi.

Okul Müdürü V.K. (Veysel Karaaslan) ise, "Devlet memuru olduğum için konuşamam. Ancak soruşturma sonunda haklı olduğumun ortaya çıkacağından eminim" diye konuştu.

(SŞ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title