Haberler

    Burhaniye'de Toplu Konut İnşaatı Ziyaretçilere Açıldı

    Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’nin planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında yer alan 18 konutun örnek dairesi hazır hale geldi.

    Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi'nin planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında yer alan 18 konutun örnek dairesi hazır hale geldi.

    Dairelerin yapımı yakın bir zamanda bitirilerek ihale usulü ile satışı gerçekleştirilecek.

    Örnek daireyi ziyaret eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal "Dairelerimizin ince işlerinin yapımı devam ediyor. En kısa sürede bitirilerek halkımıza sunulacak. Örnek dairemiz halkımızın ziyaretine açıldı. Ufak tefek yapılacak işlerinin haricinde bir eksiği yok. Diğer dairelerimiz de en kısa süre içinde bitecek. Ayrıca Ahmet Akın Kültür Merkezi yanında yapılacak olan 60 dairelik konut projelerinin yapım ihalesini de gerçekleştirdik yapımı kısa sürede başlayacak. Yeni yapılan hastane arkasındaki alanda da planlanan 300 dairelik konut projesinin planlama çalışmaları devam ediyor" dedi.

    Kaynak: Projemlak / Emlak

    Burhaniye Belediyesi Balıkesir Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title