Haberler

Burhaniye'de Sahil Kafe Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Oldu

Burhaniye ilçesinde, Yaz aylarında Burhaniye’nin aranılan mekanlarının başında gelen Sahil Kafe, 2018 yaz sezonunu açtı.

Burhaniye ilçesinde, Yaz aylarında Burhaniye'nin aranılan mekanlarının başında gelen Sahil Kafe, 2018 yaz sezonunu açtı. Kaliteli, güvenilir ve ucuz hizmetiyle Burhaniyelilerin ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği Sahil Kafe, bu yaz da ilçenin gözde turizm merkezi Ören'in vazgeçilmezlerinden olacak.

Şehir genelinde oluşturduğu sosyal donatı alanlarıyla büyük takdir toplayan ve vatandaşları için daima kaliteli, güvenilir ve ucuz hizmet sunmaya özen gösteren Burhaniye Belediyesi işletmesinde bulunan Sahil Kafe, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte faaliyete girdi. Ören Mahallesi Hüseyin Öğütçen Bulvarı'ndaki kafe, özellikle akşam saatlerinde dolup taşıyor.

Şehir genelinde oluşturduğu park ve yeşil alanların yanı sıra ilçeye kazandırdığı sosyal tesis ve kafeteryalarla da vatandaşların keyifli zaman geçirebilecekleri alternatif mekanlar oluşturan Belediye Başkanı Necdet Uysal, özellikle yaz aylarında vatandaşların bu tür alanları aradığını belirtti. Uysal, "Vatandaşlarımızın nezih ve güzel alanlarda vakit geçirebilmeleri için başlattığımız çalışmalar her geçen gün artarak devam ediyor. Her mahallemizde yaptığımız park ve yeşil alanların yanı sıra halkımızın nezih ortamlarda keyifli zaman geçirebilecekleri mekanlar da oluşturduk. Belediyemiz bünyesinde açılan ve işletilen sosyal tesis alanları özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor. Taylıeli ve Dutluca'da yeni yapılan kafe işletmelerinin yanı sıra Ören'deki Ayaklı Mesire alanı da yoğun ilgi görüyor. Görüyoruz ki vatandaşlarımızın yıllardır beklediği hizmeti gerçekleştiriyoruz" dedi.

Tüm Körfez'e hakim, kuş bakışı eşsiz bir manzara eşliğinde kahvaltı yapmak isteyen vatandaşların Dutluca ve Taylıeli kafelerini tercih ettiklerini, yaz sıcaklarında doğal serinliği ve yemyeşil doğası ile de Ayaklı Mesire Alanı'nın büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Uysal, daima Burhaniye'yi daha yaşanabilir bir hale nasıl getirebiliriz kaygısı ve gayretiyle çalıştıklarını vurguladı. Sosyal tesis alanlarını çoğalttıklarını söyleyen Uysal, "Burhaniye'de belediye güvencesiyle vatandaşlarımıza hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Sosyal tesis alanlarımıza gösterilen ilgi bizi sevindiriyor. Demek ki yaptığımız işler beğeniliyor ve takdir ediliyor" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Burhaniye Ören Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title