Haberler

Burhaniye' de Kaymakam Öner Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, BENGİ Projesi kapsamında okul ziyaretlerine ve okuma saati uygulamalarına devam ediyor. Daire müdürleriyle birlikte Bahadınlı mahallesine giden Kaymakam Öner, buradaki ortaokulda düzenlenen okuma saatine katıldı.

Balıkesir'de Vali Ersin Yazıcı'nın öncülüğünde başlatılan BENGİ projesi kaymakamlarla daire müdürlerini harekete geçirdi. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki okulları gezen Kaymakam Hüseyin Öner'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, Jandarma Komutan Vekili İsmail Aybaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erdal Aldağ, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Faruk Kendigelen, Burhaniye Belediye Muhtarlıklar Müdürü Yüksel Yüce, Sosyal Yardım Vakfı Müdürü Selçuk Çiftçi de eşlik etti. Kaymakam Öner ve beraberindekiler Bahadınlı Ortaokulu'ndaki okuma saatine katılırken, öğrencilere kitap okumanın faydaları anlatıldı. Okulun idareci ve öğretmenleri ile bir araya gelen kaymakam Hüseyin Öner, eğitim kalitesini artırmak için uğraş verdiklerini anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Öner Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title