Haberler

Burhaniye'de Düdüklü Suyunun Bir Köye Yönlendirildiği Ortaya Çıktı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinin Doğal Kaynak Suyu Olan ve İlçede Toplam 33 Çeşmeden Akan Düdüklü Suyunun, Bir Köyün İçme Suyuna Yönlendirildiği Ortaya Çıktı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinin doğal kaynak suyu olan ve ilçede toplam 33 çeşmeden akan Düdüklü suyunun, bir köyün içme suyuna yönlendirildiği ortaya çıktı.

Burhaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri, Düdüklü içme suyu şebekesinde arıza olduğu yönünde gelen yoğun şikayetler üzerine şebeke hattı üzerinde yaklaşık 1 ay süren bir çalışma yaptı. Fakat arızanın tespit edilememesi ve ilçe halkının şikayeti devam etti. Ardından ekiplerinin ısrarlı çalışmaları ve çabaları sonucu içme suyu şebekesine Bahadınlı köyünden müdahale edilerek, köyün içme suyu şebekesine yönlendirildiği tespit edildi. Hemen gerekli tedbir alınarak sorun giderildi. Bahadınlı köyünden belediyeye haber verilmeksizin yapılan bu işlemden dolayı zabıta ekipleri tarafından zabıt tutularak yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

(BT-MŞ) 30.06.2008 17:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title