Haberler

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova:

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü'nün "Her Şey Yeşil Bir Burhaniye İçin" Sloganıyla Başlattığı Çalışmaları Devam Ediyor.

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü'nün "Her Şey Yeşil Bir Burhaniye İçin" sloganıyla başlattığı çalışmaları devam ediyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar devam ederken, son olarak Ören Mahallesi'nde hazırlanan yaklaşık 10 bin metrekare alana 150 adet fıstık çamı ekilirken, döner kavşak ve refüjlere çim ekilmesinin yanı sıra, mevsim çiçekleri de ekildi. Müdürlük, ilçenin değişik yerlerinde yaptığı yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının dışında okullarda da bahçe düzenlemeleri yaparak çehresini değiştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürü Nadir Karayaz, Celal Toraman Anadolu Lisesi bahçesinde, Öğretmen Lokali önünde, refüj ve döner kavşaklarda ekilen çim ve çiçekleri kurdukları otomatik sulama sistemi ile suladıklarını söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmaları yakından izleyen Belediye Başkanı Fikret Akova, "Burhaniye Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarda amacımız ilçemizi çağdaş bir kent haline getirmektir. Bu işleri yaparken gerek ilçemizde yaşayan, gerekse dışardan ilçemize tatil amaçlı gelen vatandaşlarımıza, temiz denizimiz ve plajlarımızın yanı sıra, yemyeşil bir çevre hazırlamaktayız" dedi.

(SŞ-MŞ)

17.11.2007 16:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title