Haberler

Burdur Valisi'nden Tatilcilere Ceviz Ezmesi

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Burdur-Antalya karayolunu kullanan tatilcilere ceviz ezmesi ve şeker ikramında bulunurken çocuklara oyuncak hediye etti.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Burdur- Antalya karayolunu kullanan tatilcilere ceviz ezmesi ve şeker ikramında bulunurken çocuklara oyuncak hediye etti. Burdur merkez Organize Sanayi Bölgesinde bulunan uygulama noktasını ziyaret eden Vali Yılmaz, polis memurlarını selamladı.

Vali Yılmaz, beraberinde Burdur İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve Burdur Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Albay Muzaffer Canbal ile birlikte çalışmaları inceledi. Trafik ekiplerinin uygulamaları esnasında durdurulan sürücülerle sohbet eden Vali Yılmaz, vatandaşların hatırını sorarak, tatil boyunca trafik kurallarına uymalarını istedi.

Tatilcilere ceviz ezmesi ikramı

Vali Yılmaz, sohbeti esnasında sürücü ve yolculara ceviz ezmesi ve şeker ikram ederken, çocuklara ise oyuncak hediye etti. Yılmaz, karşılaştığı yabancı turistlerle ise İngilizce konuşarak, iyi tatiller dileğinde bulundu.

Burdur'da Kurban Bayramı sevincinin acıya dönüşmemesi için tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Burdur Valisi Şerif Yılmaz, "Bugün bayram tatili münasebetiyle özellikle yoğun trafiğimiz olduğu Burdur-Antalya yol güzergahında denetleme yapan arkadaşlarımızla beraber olduk. Bayram süresince can kaybının ve maddi hasarın en az olduğu, trafik kazalarının yaşanmadığı bir bayram diliyoruz. Bunun için de önlemlerimizi en üst seviyede aldık. Uygulamaya devam ediyoruz, sizler de gördüğünüz gibi gelen misafirlerimiz, yolcularımızın ifade ettiği gibi yol güzergahında an itibariyle trafik tedbirlerinin alındığını ve bundan da vatandaşımızın memnun olduğunu sizler de duydunuz, bizler daha çok mutluyuz. İnşallah kazasız belasız bir bayramı sevinçle, huzur ve mutlulukla atlatırız. Bayramlarımız sevinç olsun, gözyaşına boğulmasın" dedi.

"Bayram boyunca 29 ekip, görev başında"

Kurban Bayramı tatili süresince Burdur il merkezinde Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ve Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından 29 trafik ekibinin görev yapacağını belirten Vali Yılmaz, "İçişleri Bakanlığımız tarafından oluşturulan bir slogan var, 'Frene değil, kurala güven', biz bütün sürücülerimizin de kurallara uygun bir şekilde seyahat etmelerini, arkadaşlarımızın da kurallara uyulup uyulmadığına dair denetlemeleri sıkı bir şekilde devam ediyor. İl genelinde Jandarma ve Emniyet sorumluluk bölgelerimizde toplam olmak üzere 29 ekiple ki bazı ekiplerimizi takviye etmek suretiyle özellikle bayram süresince yoğun bir şekilde denetlemelerimiz devam ediyor, çok şükür şu ana kadar ölümlü kazamız olmadı. Geçen bayram da bildiğiniz gibi kaza oranı en az olan illerden biriydik. İnşallah bu bayramda hem tatil başlangıcı hem de dönüşte trafik kazalarını en az şekilde atlatmak suretiyle birkaç maddi hasarlı kazamız oldu ancak çok önemli boyutta değil ben o açıdan tüm sürücülerimize gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile herkesin Kurban Bayramı'nı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bayramların sevinçle, huzurla kutlandığı günleri yaşamayı diliyorum" şeklinde konuştu.

Vali Yılmaz, uygulama sonrasında gazetecilerle çay içerek, sohbet etti. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kurban Bayramı Şerif Yılmaz Antalya Burdur 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title