Haberler

Burdur - Validen Müdürlere: Göbekli Müdür Istemiyoruz

Validen müdürlere: Göbekli müdür istemiyoruzBURDUR Valisi Şerif Yılmaz, öğrenciler ve kamu kurumları müdürlerine bisiklet dağıtım töreninde, "Göbekli müdür istemiyoruz, zayıf personel istemiyoruz.

Validen müdürlere: Göbekli müdür istemiyoruz

BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, öğrenciler ve kamu kurumları müdürlerine bisiklet dağıtım töreninde, "Göbekli müdür istemiyoruz, zayıf personel istemiyoruz. Hepsi fit olsun" dedi.

Burdur'da Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 180'i anasınıfı öğrencilerine, 53'ü de 27 kamu kurumunun evrak işlerinde kullanılmak üzere toplam 233 bisiklet dağıtımı dolayısıyla tören yapıldı. Gazi Atatürk Stadı'ndaki törene Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Sağlık Müdürü Mehmet Metin Demir, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Reha Sermed Aygören, Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü ile öğrenciler ve kamu kurumlarının yetkilileri katıldı.

Vali Şerif Yılmaz, "Bundan sonra kamuda evrak getirip götürülmesinde, bir yazının bir yere ulaştırılmasında özel araç tahsisini kaldırıyoruz. Tüm kurumlarda çalışan arkadaşlarımızın bisiklet kullanması hem şehir içi trafiğini azaltacak hem de kamuda israfı azaltmış olacağız. Bu vesileyle de spora teşvik etmiş olacağız. Hareketli yaşama alışmış olacağız. Göbekli müdür istemiyoruz, zayıf personel istemiyoruz. Hepsi fit olsun" dedi.

Dağıtım kapsamında Burdur Gazeteciler Cemiyeti'ne de 5 bisiklet verildiğini kaydeden Vali Yılmaz, "Aracımız yok mazereti ortadan kalktı. Habere en kısa sürede ulaşma imkanına kavuştunuz" diye konuştu.

Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü de Kemer, Yeşilova ve Altınyayla'daki anasınıfı öğrencilerine bisiklet dağıttıklarını belirterek, "7 yaşında böyle başlayan çocuklarımız 70 yaşında da bisiklet üzerinde işe, çarşıya gitmelerini temenni ediyoruz. Sayın valimizin talimatıyla kamu kurumlarındaki evrak dağıtımının bisikletle yapılması amacıyla her kamu kurumumuza bisiklet veriyoruz. Bundan sonra valiliğimizin bahçesinde araçları değil park edilmiş bisikletleri görmek istiyoruz" dedi. Konuşmalar sonrası bisikletler teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Orkun Ercengiz Şerif Yılmaz Akpınar Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title