Haberler

Burdur Proje Finalinde Konser Verdiler

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Burdur İnovasyon ile Gelişen Eğitim (BİLGE) projesi kapsamında düzenlenen 'Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim, Hem Çalalım, Hem Söyleyelim' projesi final konseriyle sona erdi.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Burdur İnovasyon ile Gelişen Eğitim (BİLGE) projesi kapsamında düzenlenen 'Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim, Hem Çalalım, Hem Söyleyelim' projesi final konseriyle sona erdi.

Burdur'da başlatılan 'Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim, Hem Çalalım, Hem Söyleyelim' projesi kapsamında Alparslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi Müzik Bölümü öğrencileri Merkez Yazıköy Ortaokulu, Merkez Halıcılar Köyü Ortaokulu ve Merkez Yardımsevenler Derneği Ortaokulu'ndaki 75 öğrenciye bağlama, gitar, keman, ritim ve koro eğitimi verdi. Yaklaşık 2 ay süren projenin kapanış konseri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Konserde proje kapsamında eğitim gören öğrencilerin performansları izleyenlerden büyük alkış aldı. Konseri Vali Hasan Şıldak'ın eşi Fatma Nur Şıldak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Süleyman Çakıcı ve Hüseyin Çetinkaya, Okul Müdürü Muhammet Çekirge, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.

Alparslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi Müdürü Muhammet Çekirge, Bu projeyi ortaya koyabilmek için çok emek harcandı dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çakıcı kendilerine proje teklifi geldiği andan itibaren maddi ve manevi destek sağladıklarını belirterek, Projeye destek veren okul yöneticileriyle bize desteklerini esirgemeyen Valimiz Hasan Şıldak'a ve eşlerine teşekkür ederim diye konuştu.

Daha sonra projede yer alan öğrenciler performanslarını sergiledi.

Projede görev alan öğrenci ve öğretmenlere plaketleri İl Milli Eğitim müdür yardımcılarıyla Vali Hasan Şıldak'ın eşi Fatma Nur Şıldak tarafından verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title